Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Αεροδρόμιο «Μακεδονία»: Στην τελική ευθεία οι εργασίες θεμελίωσης

Τέλος του 2018 ολοκληρώνονται οι εργασίες θεμελίωσης και αρχές 2019 αρχίζουν τα έργα ανωδομής για το νέο τέρμιναλ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» που αναμένεται να είναι έτοιμο προς χρήση περί τα τέλη του 2020.



Εντός του 2021 αναμένεται να ολοκληρωθεί και η ανακαίνιση του υφιστάμενου τέρμιναλ, η οποία γίνεται, σταδιακά, σε επτά φάσεις. Οι δύο σταθμοί, που θα λειτουργούν ενιαία, θα ενώνονται με δύο πεζογέφυρες.

Τα παραπάνω τονίστηκαν σε ξενάγηση στο εργοτάξιο του νέου τερματικού σταθμού που πραγματοποιήθηκε από υπευθύνους της Fraport Greece, με την ευκαιρία των εγκαινίων της απευθείας πτήσης της Lufthansa, από τη Φρανκφούρτη στη Θεσσαλονίκη, μετά από 17 ολόκληρα χρόνια.

Το νέο δρομολόγιο θα εκτελείται κάθε Παρασκευή, με αναχώρηση από το Μακεδονία στις 11:05, και κάθε Κυριακή, με αναχώρηση από τη Θεσσαλονίκη στις 2:35 μ.μ.

«Το νέο δρομολόγιο της Lufthansa αποδεικνύει την έμπρακτη στήριξη του ομίλου στη δυναμική ανάκαμψη τόσο του αεροδρομίου “Μακεδονία” όσο και της Βόρειας Ελλάδος γενικότερα», τόνισε ο γενικός διευθυντής πωλήσεων της Lufthansa για την Ελλάδα και την Κύπρο, Κωνσταντίνος Τζεβελέκος.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com