Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Instagram: Υποστήριξη βίντεο κλήσων με εώς 6 άτομα

Πίσω τον Ιούνιο, το Instagram ξεκίνησε την υποστήριξη για βίντεο κλήσεις μέσω του συστήματος instant messaging εντός εφαρμογής.



Αρχικά, η συγκεκριμένη υπηρεσία υποστήριζε συνομιλίες βίντεο έως και τεσσάρων ατόμων, αλλά σήμερα οι ομαδικές κλήσεις βίντεο στο Instagram έχουν επεκταθεί με υποστήριξη έως και έξι ατόμων.

Με τη σημερινή ενημέρωση για  ομαδικές κλήσεις βίντεο στο Instagram, μέχρι έξι άτομα μπορούν τώρα να συμμετάσχουν σε μία μόνο κλήση. Όπως συνέβαινε πάντα, μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε μια κλήση βίντεο και να συνεχίσετε την κύλιση σε ολόκληρη την εφαρμογή. Οι κλήσεις ξεκινούν μέσω της υπηρεσίας άμεσου μηνύματος της εφαρμογής Instagram. Η αναβάθμιση και υποστήριξη για έξι άτομα αποκαλύφθηκε μέσω της επίσημης σελίδας υποστήριξης του Instagram.

Ακολουθεί ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ξεκινήσετε την κλήση βίντεο ομάδας Instagram με τους φίλους σας:

Για να ξεκινήσετε μια συνομιλία μέσω βίντεο, πηγαίνετε στα εισερχόμενά άμεσα μηνύματα και ανοίξτε ένα οποιοδήποτε νήμα μηνυμάτων. Αγγίξτε το νέο εικονίδιο κάμερας στη δεξιά γωνία και η συνομιλία μέσω βίντεο θα χτυπήσει με ειδοποίηση στα τηλέφωνα των φίλων σας, ώστε να μην μείνει αναπάντητη. Ενώ βρίσκεστε στην συνομιλία βίντεο κλήσης, μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε το βίντεο και να περιηγηθείτε στο Instagram, να δείτε το feed, να στείλετε άμεσα μηνύματα και φωτογραφίες, να δημοσιεύσετε ιστορία και πολλά άλλα.

Φυσικά, η Apple επίσης ενδιαφέρεται για την συγκεκριμένη δυνατότητα. Αυτή την περίοδο η υπηρεσία αυτή βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο μέσω του FaceTime με το iOS 12.1. Το Group FaceTime υποστηρίζει κλήσεις βίντεο με έως και 32 συμμετέχοντες. Το χαρακτηριστικό αρχικά αναμενόταν να συμπεριληφθεί στο iOS 12, αλλά η Apple την έβαλε προς το τέλος της διαδικασίας beta testing. Η λειτουργία θα επιστρέψει στις κανονικές εκδόσεις με το iOS 12.1.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com