Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

To Android θα υποστηρίζει τις εύκαμπτες, αναδιπλούμενες οθόνες

Το Android δίνει το παρών και στο νέο πεδίο του ανταγωνισμού που ορίζουν πλέον οι συσκευές με αναδιπλούμενη και εύκαμπτη οθόνη. 



Το Android, ως το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείται στην πλειοψηφία των mobile συσκευών, δεν θα μπορούσε παρά να κινηθεί γρήγορα ώστε να μπορέσει να συμπεριλάβει στους κόλπους του εκείνες τις συσκευές που είναι εξοπλισμένες με αναδιπλούμενη οθόνη, όπως αυτή που έχει παρουσιάσει προσφάτως η Samsung, αλλά και οι άλλες που ετοιμάζονται να παρουσιάσουν λίαν συντόμως και άλλοι κατασκευαστές. Σε κάθε περίπτωση, οι developers θα μπορούν να είναι ήσυχοι ότι οι εφαρμογές τους θα εμφανίζονται σωστά, είτε η οθόνη είναι πλήρως αναδιπλωμένη, είτε όχι.

Σε ειδικές περιπτώσεις, όπως είναι η παρακολούθηση βίντεο, η Google ξεκαθαρίζει ότι δεν θα δημιουργείται πρόβλημα ακόμα και κατά τη διάρκεια της αναδίπλωσης της οθόνης. Σύμφωνα με την Google, εκτός από τη Samsung, αυτή τη στιγμή η λίστα με τους κατασκευαστές που πειραματίζονται με τη δημιουργία smartphones με εύκαμπτη, αναδιπλούμενη οθόνη περιλαμβάνει τους Huawei, LG, Oppo, Lenovo και Motorola. Από τις αρχές του επόμενου έτους θα πρέπει να αναμένουμε αρκετές εξελίξεις στην εν λόγω κατηγορία, με αρκετές παρουσιάσεις τέτοιων συσκευών.

Μέσα από ειδικό post στο blog των Android developers της Google δίνονται πληροφορίες για τα μελλούμενα στον Android κόσμο.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com