Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Αρχές του 2019 αναμένονται τα ανανεωμένα AirPods

Στις αρχές του 2019 αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην αγορά τα ανανεωμένα AirPods, ενώ η πλήρως ανασχεδιασμένη έκδοσή τους έχει προγραμματιστεί για το 2020.



Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ired.gr,  η έκδοση των AirPods της επόμενης χρονιάς θα έχει σαν σημαντικότερη αλλαγή την προσθήκη υποστήριξης ασύρματης φόρτισης, κάτι που η Apple είχε προαναγγείλει με τον τρόπο της τον Σεπτέμβριο του 2017.

Σε ότι αφορά την ανασχεδιασμένη έκδοση του 2020, δεν υπάρχει ακόμα κάποια ένδειξη που να μαρτυρά τη μορφή και τα πρόσθετα χαρακτηριστικά που θα έχουν τα AirPods. Ωστόσο, οι αναλυτές των τεκταινόμενων στην Apple θεωρούν πως αυτό θα είναι ένα πολύ σημαντικό προϊόν για την εταιρεία, το δημοφιλέστερο από τη γκάμα των αξεσουάρ της, ενώ επισημαίνεται πως οι μονάδες που θα έχουν πωληθεί μέχρι το 2021 θα ξεπεράσουν τα 100 εκατομμύρια παγκοσμίως (από τα 16 εκατομμύρια του 2017).

Το μοναδικό στοιχείο που προκύπτει για τα νέα AirPods του 2019, είναι πως θα είναι ακριβότερα από τους προκατόχους τους. Σημειώνεται πως τα ασύρματα AirPods που κυκλοφορούν στην αγορά, κοστίζουν 159 δολάρια. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για να καλύψουν τη νέα έκδοση, κοστίζουν σύμφωνα με πηγές, 60% περισσότερα από αυτά του υπάρχοντος μοντέλου, ενώ δεν μπορεί ακόμα να προσδιοριστεί το έξτρα κόστος που θα προστεθεί τελικά στη λιανική τιμή πώλησης του προϊόντος.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com