Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Θεσσαλονίκη: Κάδοι ανακύκλωσης το 2019 με διευθύνσεις και τηλέφωνα

H διεύθυνση στην οποία βρίσκονται αλλά και αριθμοί τηλεφώνων επικοινωνίας θα αναγράφονται στους 3.500 νέους κάδους απορριμμάτων, οι οποίοι πρόκειται να τοποθετηθούν από τη νέα χρονιά στον Δήμο Θεσσαλονίκης.



Όπως εξήγησε μιλώντας στο voria.gr ο δημοτικός σύμβουλος για θέματα Καθαριότητας Λάζαρος Ζαχαριάδης, στους νέους κάδους θα αναγράφονται τα τηλέφωνα επικοινωνίας των Διευθύνσεων Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.

«Δεν θα έχουν πλέον δικαιολογία οι δημότες να λένε ότι δεν έβρισκαν τα τηλέφωνα του δήμου κυρίως για τα ογκώδη», σημείωσε o κ. Ζαχαριάδης, σύμφωνα με τον οποίο έως το τέλος Νοεμβρίου οι εργαζόμενοι του δήμου είχαν μαζέψει 8.500 τόνους ογκωδών, όταν όλο το 2017 8.000 τόνους.

Παράλληλα, πάνω στους κάδους θα αναγράφεται η διεύθυνση στην οποία τοποθετούνται. Με αυτή την κίνηση ο δήμος στοχεύει να σταματήσει η μετακίνηση των κάδων από δημότες.

Αρχικά, νέοι κάδοι θα τοποθετηθούν στους δρόμους της Β΄ δημοτικής κοινότητας, στην περιοχή της Ξηροκρήνης όπου καταγράφονται ελλείψεις. Στη συνέχεια θα γίνει αντικατάσταση των κατεστραμμένων κάδων στο ιστορικό εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σταδιακά τους επόμενους μήνες θα τοποθετούνται οι νέοι κάδοι απορριμμάτων και στις υπόλοιπες κοινότητες, βάσει των αναγκών που έχουν καταγραφεί από τις αρμόδιες διευθύνσεις του δήμου.

Εκτός όμως από την ταυτότητα που θα αποκτήσουν οι κάδοι απορριμμάτων, ο δήμος Θεσσαλονίκης προχωρά από τη νέα χρονιά στην έκδοση ενός φυλλαδίου με οδηγίες και τηλέφωνα για την Ανακύκλωση και την Καθαριότητα.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com