Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Apple: Τέλος στη δυνατότητα downgrade από το iOS 12.1

Σε περίπτωση που έχετε ήδη αναβαθμίσει το iPhone ή το iPad στην έκδοση 12.1 του iOS, η οποία κυκλοφόρησε από τα τέλη Οκτώβρη, δεν έχετε πλέον τη δυνατότητα να κάνετε downgrade σε παλαιότερη έκδοση.



Η Apple αποφάσισε να σταματήσει την υπογραφή backups της προηγούμενης έκδοσης, iOS 12.0.1, σε μια συνηθισμένη πρακτική της και με στόχο να ενθαρρύνει τους χρήστες των συσκευών να διατηρούν “ενημερωμένα” τα λειτουργικά συστήματα. 

Θυμίζεται πως η έκδοση iOS 12.1 έκανε το ντεμπούτο της τον προηγούμενο μήνα, φέρνοντας το Group FaceTime, αρκετά νέα emoji, υποστήριξη eSIM για τα νεότερα iPhones και αρκετά άλλα. Η έκδοση αυτή, αντικατέστησε την iOS 12.0.1, μια διορθωμένη έκδοση του iOS 12, η ​​οποία είχε κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Η έκδοση 12.1 δοκιμάστηκε για αρκετά μεγάλο διάστημα, προκειμένου να επισημανθούν τυχόν προβλήματα. Δεδομένου ότι κανένα δεν εμφανίστηκε, η Apple δεν βλέπει πια κάποιο λόγο για την παροχή της δυνατότητας στους χρήστες να κάνουν downgrade στο iOS 12.0.1.

Το iOS 12.1 αποδείχθηκε αρκετά σταθερό στις τέσσερις εβδομάδες της κυκλοφορίας του, ενώ το λανσάρισμα της νέας έκδοσης, iOS 12.1.1, δεν δείχνει να είναι πολύ μακριά, καθώς η Apple την δοκιμάζει σε beta έκδοση για κάποιο διάστημα. 
 
website counter
friend finderplentyoffish.com