Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Το Instagram σας επιτρέπει να δημιουργήσετε λίστα “στενών φίλων” για να μοιραστείτε τις ιστορίες σας αποκλειστικά μαζί τους

Οι χρήστες του Instagram αποκτούν πλέον μεγαλύτερο έλεγχο στην διάδοση των δημοσιεύσεων τους.



Στην περίπτωση που θέλετε να μοιραστείτε μια δημοσίευση με συγκεκριμένα άτομα δεν έχετε παρά να προσθέσετε αυτά τα άτομα στη λίστα “Στενοί φίλοι” στο Instagram Stories. Η νέα αυτή λειτουργία του Instagram διατίθεται παγκοσμίως από την περασμένη Παρασκευή με την τελευταία έκδοση της εφαρμογής για iOS και Android συσκευές.

Η ανακοίνωση έγινε μέσω του σχετικού blog που έδωσε στη δημοσιότητα το Instagram, το οποίο αναφέρει τα εξής: “To Instagram Stories σας δίνει την δυνατότητα να εκφραστείτε και να μοιραστείτε τις καθημερινές στιγμές σας, ωστόσο η κοινότητά του έχει πλέον μεγαλώσει οπότε το περιεχόμενο που θέλετε να μοιραστείτε δεν είναι για όλους. Το Close Friends σας παρέχει την ευελιξία να μοιραστείτε τις πιο προσωπικές στιγμές με μια μικρότερη ομάδα ατόμων, την οποία και εσείς επιλέγετε.”

Για να δημιουργήσετε τη λίστα σας θα πρέπει να μεταβείτε στο προφίλ σας, μετά να πατήσετε πάνω δεξιά στις ρυθμίσεις του και να πατήσετε το “Στενοί φίλοι” στο πλευρικό μενού. Οι μόνοι που μπορούν να δουν τα άτομα που περιλαμβάνει η λίστα των στενών φίλων σας είστε εσείς και μάλιστα σας δίνεται η δυνατότητα να ενημερώσετε τη λίστα και να αφαιρέσετε άτομα από αυτήν οποιαδήποτε στιγμή. Τα άτομα που προσθέτετε ή αφαιρείτε από τη λίστα σας δεν λαμβάνουν κάποια ειδοποίηση. Από εκεί και μετά μπορείτε να κοινοποιήσετε την ιστορία σας αποκλειστικά στα άτομα που βρίσκονται στη λίστα των στενών φίλων σας. Αν κάποιος σας έχει προσθέσει στη λίστα του, εμφανίζεται στην ιστορία του ένα πράσινο σήμα, ενώ γύρω από την εικόνα του προφίλ του εμφανίζεται ένας πράσινος κύκλος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία Close Friends του Instagram κάντε κλικ εδώ.

Η παραπάνω λειτουργία έρχεται να προστεθεί στις Object Detection και Alt Text λειτουργίες του Instagram, οι οποίες απευθύνονται σε συνανθρώπους μας με προβλήματα όρασης.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com