Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

«Σκούπα» του Δήμου σε εγκαταλειμμένα δίκυκλα

Την περισυλλογή εγκαταλειμμένων δικύκλων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων, που δεν φέρουν πινακίδες κυκλοφορίας και παρεμποδίζουν την ομαλή μετακίνηση σε δρόμους και πεζοδρόμια ξεκινά από τις 11 Φεβρουαρίου ο Δήμος Θεσσαλονίκης, καλώντας τους ιδιοκτήτες τους μέχρι την ημερομηνία αυτή να τα απομακρύνουν.



Τα δίκυκλα θα περισυλλέγονται ως στερεά ογκώδη απόβλητα (ρύποι) από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων και θα εναποτίθενται για ορισμένο χρονικό διάστημα σε φυλασσόμενο χώρο στην περιοχή της Θέρμης.

Σε περίπτωση αναζήτησής τους από τους ιδιοκτήτες, θα τους επιστρέφονται μόνο εφόσον προσκομισθεί η άδεια κυκλοφορίας του δικύκλου και αν γίνει αναφορά στο ακριβές σημείο στάθμευσης - εγκατάλειψής του.

«Προχωράμε στην περισυλλογή αυτών των εγκαταλειμμένων δικύκλων, στο πλαίσιο της συνεχούς μας προσπάθειας για απελευθέρωση του δημόσιου χώρου και την απομάκρυνση εστιών ρύπανσης, που μπορεί να είναι και επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία» αναφέρει ο δημοτικός σύμβουλος Λάζαρος Ζαχαριάδης.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com