Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Νέα διαρροή για το Huawei P30 Pro αποκαλύπτει σημαντική λεπτομέρεια

Ένα νέο σετ εικόνων του επερχόμενου Huawei P30 Pro αποκαλύπτει μια σειρά από λεπτομέρειες του εξοπλισμού της επερχόμενης ναυαρχίδας της κινεζικής εταιρείας. 


Πρόκειται για τη δεύτερη σημαντική διαρροή renders καθώς προ δύο εβδομάδων περίπου είχε προηγηθεί μία αντίστοιχη κίνηση από την γερμανική ιστοσελίδα WinFuture. Τότε, είχε αποκαλυφθεί η διάταξη των καμερών στα P30 και P30 Pro, το μεγάλο μέγεθος των οθονών καθώς επίσης και το εύρος των χρωματικών επιλογών. Τώρα, με τη νέα διαρροή οι γνώσεις μας εμπλουτίζονται γύρω από ορισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και την ύπαρξη μίας ακόμα χρωματικής επιλογής.

Καταρχήν, κατά τα φαινόμενα, το Huawei P30 θα διαθέτει υποδοχή για ενσύρματα ακουστικά κάτι που δεν θα ισχύει για το P30 Pro. Πιο συγκεκριμένα, στην βάση της συσκευής φαίνεται ότι θα βρίσκεται υποδοχή USB Type-C η οποία θα πλαισιώνεται από το βασικό ηχείο στη μία μεριά και από το μικρόφωνο από την άλλη. Θα ακολουθηθούν δηλαδή τα χνάρια του Mate 20 Pro και θα απαλειφθεί η υποδοχή για ακουστικά των 3,5 χιλιοστών. Επιπρόσθετα, θα υπάρχει ευδιάκριτη γραμμική κεραία και ένα έξτρα μικρόφωνο. 
 
website counter
friend finderplentyoffish.com