Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Η επόμενη γενιά του ψηφιακού βοηθού Google Assistant

Μετά από παρουσία τριών ετών στις οθόνες μας, ο ψηφιακός βοηθός της Google αναβαθμίζεται. 


Η πρώτη εμφάνιση του ανανεωμένου Google Assistant είναι στα νέα Pixel Phones της Google, τα οποία θα κάνουν την επίσημη έναρξη της εμπορικής τους πορείας αργότερα μέσα στο 2019. Η ειδοποιός διαφορά του νέου Google Assistant σε σχέση με την προηγούμενη εκδοχή του είναι ότι το αναβαθμισμένο λογισμικό θα έχει τη δυνατότητα να κατανοεί τις εντολές του χρήστη, καθώς αυτός τις διατυπώνει, μειώνοντας ενεργά το χρόνο που απαιτείται για να δώσει τα αποτελέσματά του σε όποιον τον χρησιμοποιεί.

Η Google σημειώνει ότι ο νέος Assistant θα είναι έως και 10 φορές πιο γρήγορος από το παρελθόν, ενώ η Τεχνητή Νοημοσύνη του Google Assistant θα μπορεί να τρέχει τοπικά στο smartphone του κάθε χρήστη, ενώ σημειώνεται ότι θα υπάρχει ελάχιστη καθυστέρηση μεταξύ της διατύπωσης ενός ερωτήματος και της απάντησης. Μία άλλη προσθήκη στις δυνατότητες του Google Assistant είναι το γεγονός ότι θα μπορεί κανείς να εκτελεί ταυτόχρονα πολλές εφαρμογές, με τη βοήθεια του ψηφιακού βοηθού, κάτι που δεν αναμένεται να προκαλεί προβλήματα στη λειτουργία της συσκευής.

Ο Google Assistant είναι εφοδιασμένος με την τεχνολογία Duplex, η οποία επιτρέπει την ταχύτερη συμπλήρωση μίας online φόρμας, στοιχείο που θα βρει κανείς χρήσιμο εάν επιλέγει να κλείσει εισιτήρια για μία εκδήλωση, ή να κανονίσει τις λεπτομέρειες ενός ταξιδιού. Το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να ζητήσει από τον Google Assistant να κλείσει εισιτήρια για ένα ταξίδι και στην οθόνη του θα δει να εμφανίζονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες.

Θα υπάρχει η δυνατότητα χρήσης της διαμόρφωσης οδήγησης, για όσους θέλουν να έχουν ενεργό τον ψηφιακό βοηθό στο αυτοκίνητο, ενώ η αλληλεπίδραση μαζί του θα έχει πιο προσωπικό χαρακτήρα, καθώς ο χρήστης θα μπορεί να του δώσει πληροφορίες για αγαπημένες επαφές και οικογενειακούς ρόλους.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com