Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Δωρεάν νέες εκπομπές από το YouTube

Το YouTube της Alphabet (Google) αποκάλυψε  εννέα νέες εκπομπές που θα είναι διαθέσιμες προς παρακολούθηση δωρεάν αργότερα μέσα στο έτος, καθώς η δημοφιλής υπηρεσία φαίνεται να περιορίζει τις προσπάθειες προσέλκυσης συνδρομητών μέσω περιεχομένου που θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά «πίσω» από paywalls (επί πληρωμή).



Όπως αναφέρει το Reuters, οι παρουσιάσεις αυτές έγιναν σε event για διαφημιστές και ΜΜΕ στη Νέα Υόρκη. Μεταξύ των νέων εκπομπών περιλαμβάνονται ένα ντοκιμαντέρ για τους Dude Perfect, μια ομάδα που κάνει αθλητικές επιδείξεις στο YouTube, και μια interactive σειρά με τον Μαρκ Φίσμπαχ, αστέρα του YouTube, που επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν την πορεία της ιστορίας. Επίσης, αναμένονται μια ερευνητική εκπομπή από τη Vox και μια σειρά ταινιών από το κανάλι The School of Life που θα «διερευνούν κάποια από τα μεγαλύτερα φιλοσοφικά ερωτήματα της εποχής μας», σύμφωνα με το YouTube.

Περισσότερες εκπομπές/ προγράμματα αναμένεται να ανακοινωθούν αργότερα μέσα στο έτος, καθώς το YouTube επιχειρεί να αυξήσει το κοινό των original προγραμμάτων του, απευθυνόμενο και σε θεατές εκτός των ΗΠΑ, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το Reuters.

«Ενώ κάθε άλλη εταιρεία των media στήνει paywalls, εμείς κατευθυνόμαστε προς την αντίθετη κατεύθυνση» είπε ο Ρόμπερτ Κινκλ, chief business officer του YouTube, σε δήλωσή του. Παρόλα αυτά, το YouTube ανέφερε ότι συνεχίζει να πειραματίζεται με content-related «ανταμοιβές» για τους συνδρομητές- για παράδειγμα όλα τα επεισόδια της επόμενης σεζόν της δημοφιλούς σειράς «Cobra Kai» θα είναι διαθέσιμα στο σύνολό τους στους συνδρομητές με το που βγει, ενώ οι μη συνδρομητές θα μπορούν να τα βλέπουν ένα επεισόδιο την εβδομάδα.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com