Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Το Facebook λανσάρει υπηρεσία εύρεσης συντρόφου

Το Facebook λανσάρει τη δική του υπηρεσία εύρεσης συντρόφου στις ΗΠΑ, ποντάροντας στο γεγονός ότι η βαθιά γνώση του για τις κλίσεις και τις συνήθειες των χρηστών του θα βοηθήσει πολλούς ανθρώπους που δεν έχουν σχέση να αποκτήσουν ταίρι.



Η μεγαλύτερη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο, στην οποία περί τα 200 εκατομμύρια χρήστες δηλώνουν "μόνοι" - χωρίς σχέση, αναφέρει ότι το Facebook Dating θα κάνει το ντεμπούτο του στις ΗΠΑ εντός της ημέρας, προκειμένου να βοηθήσει τους χρήστες του να συνάψουν "ουσιαστικές σχέσεις μέσω των πραγμάτων που τους ενώνουν".

Η εταιρεία σημειώνει ότι η προαιρετική για τους χρήστες του υπηρεσία θα δίνει στους ανθρώπους "μια πιο αυθεντική εικόνα του ποιος είναι ο καθένας", δίνοντας πρόσβαση στα ενδιαφέροντά του, στις ομάδες που συμμετέχει, στα events που τον ενδιαφέρουν, αλλά και στις φωτογραφίες του στο Facebook.

Η υπηρεσία θα είναι ευθέως ανταγωνιστική γνωστών ανάλογων υπηρεσιών όπως το Tinder και το Bumble αναμένεται ωστόσο να προκαλέσει συζήτηση, καθώς η Facebook προσπαθεί να κατευνάσει τους φόβους για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών του μέσου.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com