Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Με αίσθημα ευθύνης ανταποκρίθηκαν οι Θεσσαλονικείς στην αιμοδοσία που διοργάνωσε το ΕΥ CLUB

Η ιδιαιτερότητα της ημέρας-Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου εν μέσω ΔΕΘ- δεν εμπόδισε τους Θεσσαλονικείς που ήθελαν να προσφέρουν ζωή, να το κάνουν, λαμβάνοντας ενεργά μέρος στην αιμοδοσία που διοργάνωσε το ΕΥ CLUB, για τη δημιουργία τράπεζας αίματος.  


Πολλοί ήταν οι άντρες και οι γυναίκες που έσπευσαν να δώσουν αίμα γνωρίζοντας πως χιλιάδες άνθρωποι θα πέθαιναν κάθε μέρα αν κάποιοι άλλοι δε δώριζαν το δικό τους αίμα. 

Στους χώρους του ΕΥ CLUB-Αριστοτέλους 4-όπου πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία με την πολύτιμη στήριξη του νοσοκομείου Άγιος Παύλος, συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου-ανεξαρτήτως εάν ήταν ή όχι μέλη του ΕΥ CLUB- προκειμένου να δώσουν αίμα αλλά και να λάβουν πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις αιμοδοσίας. 

Στην εκδήλωση προσφοράς, παραβρέθηκαν και οι παίκτες του ΠΑΟΚ Απόστολος Γιάννου και Γιώργος Κατσικάς υποστηρίζοντας ενεργά τέτοιου είδους δράσεις καθώς και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της Θεσσαλονίκης όπως ο πρόεδρος του αθλητικού-πολιτιστικού συλλόγου Θεσσαλονίκης «Ιωάννης Παπάφης», Βασίλειος Παπαδόπουλος. 


Το ΕΥ CLUB αναγνωρίζοντας τη σοβαρότητα μιας τέτοιας πρωτοβουλίας στην προσφορά του συνόλου, προγραμματίζει ήδη την επόμενη αιμοδοσία μέσα στο Φθινόπωρο.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com