Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Γ. Ραγκούσης: «Παγώνουν» οι προσλήψεις μετά τις 4 Οκτωβρίου

Το «πάγωμα» όλων των προσλήψεων μετά τις 4 Οκτωβρίου, μέχρι να κατατεθεί σχετική νομοθετική ρύθμιση στη Βουλή, ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης.


Ο υπουργός Εσωτερικών ανακοίνωσε και την κατάργηση της συνέντευξης, η βαθμολόγηση της οποίας συνέβαλε στη γενική αξιολόγηση του υποψήφιου. Όπως τόνισε, αναβαθμίζεται η βαθμολογία για τίτλους σπουδών, μεταπτυχιακών, ενώ καταργείται και η προσαύξηση της μοριοδότησης στις προσλήψεις.

Παράλληλα, ο Γιάννης Ραγκούσης ανακοίνωσε και την σταδιακή κατάργηση των συμβάσεων έργου, κίνηση που προανήγγειλε κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και ο Γ. Πεταλωτής. Ο κ. Ραγκούσης διευκρίνισε ότι οι συμβάσεις έργου θα αντικαθίστανται σταδιακά από συμβάσεις ορισμένου χρόνου, υπό τον έλεγχο του ΑΣΕΠ. Οι θέσεις θα προκηρύσσονται στο εξής με το νέο νομοθετικό πλαίσιο, το οποίο υπολογίζεται να εφαρμοστεί τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου.

Τέλος, τόνισε ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα επιλεγούν οι γενικοί γραμματείς υπουργείων, ενώ θα ολοκληρωθεί άμεσα η τοποθέτηση των 13 γενικών γραμματέων Περιφέρειας της χώρας.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com