Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Αναβαθμίζεται το Google Voice

H Google Inc. εισήγαγε μια νέα εφαρμογή, που δίνει την δυνατότητα στους καταναλωτές να χρησιμοποιούν την υπηρεσία Google Voice χωρίς να χρειάζεται να αλλάξουν τον αριθμό του τηλεφώνου τους.


Με αυτή την κίνηση, η κορυφαία μηχανή αναζήτηση στο διαδίκτυο, έχει πολλές πιθανότητες να βελτιώσει την ελκυστικότητα της εν λόγω –αμφιλεγόμενης για την ώρα- υπηρεσία της.

Η Google δήλωσε ότι οι νέοι χρήστες της υπηρεσίας θα έχουν την δυνατότητα να προωθούν τα τηλεφωνήματα στα οποία δεν απάντησαν σε ένα ειδικό ηλεκτρονικό «ταχυδρομείο» του Google Voice, ουσιαστικά παρακάμπτοντας τον «αυτόματο» τηλεφωνητή που προσφέρουν οι πάροχοι τηλεφωνικών υπηρεσιών.

Τέλος, με την υπηρεσία ο χρήστης έχει την δυνατότητα διεθνών κλήσεων με χαμηλή χρέωση, προωθώντας κλήσεις μέσω της υποδομής της Google και το ιντερνέτ. Μέχρι σήμερα, για την χρήση του Google Voice έπρεπε να αποκτηθεί ειδικό τηλεφωνικό νούμερο της Google. Με την νέα εφαρμογή, ο πελάτης έχει την δυνατότητα να κρατήσει τον αριθμό τηλεφώνου που ήδη έχει.

Η υπηρεσία Google Voice, προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες της να λαμβάνουν σε έναν αριθμό τις κλήσεις από όλους τους αριθμούς τους, να πραγματοποιούν κλήσεις από το διαδίκτυο και να εμποδίζουν εφόσον το επιθυμούν "ενοχλητικές" κλήσεις.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com