Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Επίθεση Κ. Πουπάκη στον Ντ. Ρόβλια για την αγορά καυσίμων

“Ο κ. Ρόβλιας μάλλον ζει σε μια άλλη χώρα που δεν υπάρχει αισχροκέρδεια- κερδοσκοπία στην αγορά καυσίμων, δεν υπάρχει ανεργία, οι τιμές είναι χαμηλές και οι μισθοί υψηλοί”, δήλωσε ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κ. Πουπάκης με αφορμή τις δηλώσεις του υφυπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας ότι δεν υπάρχει αισχροκέρδεια στα καύσιμα.



Κάλεσε τον υφυπουργό “αντί να τρέχει από κανάλι σε κανάλι”, να βγει στο δρόμο με τους άλλους πολίτες για να δει την τιμή της βενζίνης “για την οποία με τις δηλώσεις του αισθάνεται περήφανος”.

Χαρακτήρισε εγκληματικές τις ενέργειες του ίδιου και της κυβέρνησης, που με τις πολιτικές τους οδηγούν τη χώρα σε αδιέξοδο και τις κοινωνικές τάξεις στη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό. “Η κυβέρνηση του «Τιτανικού» έχει οδηγήσει σε ναυάγιο την οικονομία, «βουλιάζοντας» ολόκληρη την κοινωνία”, επεσήμανε.

Καταλήγοντας, δήλωσε ότι “εάν ο κ. Ρόβλιας διαθέτει την ελάχιστη πολιτική ευθύνη και τη στοιχειώδη κοινωνική ευαισθησία, σαν μέλος της κυβέρνησης με την επίθεση που εξαπολύεται απέναντι στo εισόδημα, καθώς και σε κεκτημένα δικαιώματα και ελευθερίες των Eλλήνων πολιτών, οφείλει να παρέμβει τώρα με πράξεις που θα διασφαλίσουν νόμιμες πρακτικές και θα προασπίσουν το συμφέρον του μέσου εργαζόμενου-καταναλωτή, αντί να μεταφέρει την αμηχανία του στα Μέσα Ενημέρωσης”.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com