Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΙΚΑ: Παράταση έως τέλη Μαρτίου για θεώρηση βιβλιαρίου ασφαλισμένων

Έως τις 31 Μαρτίου δόθηκε παράταση στην ιατροφαρμακευτική κάλυψη κατόχων ετικετών με ισχύ έως τέλη Φεβρουαρίου, ανακοίνωσε το ΙΚΑ – ΕΤΑΜ, λόγω της αυξανόμενης προσέλευσης ασφαλισμένων στα τμήματα μητρώου του ιδρύματος για θεώρηση των βιβλιαρίων τους για το έτος 2011.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση, έχει ήδη αποσταλεί στους ασφαλισμένους του ΙΚΑ το 80% των αυτοκόλλητων ετικετών για το 2011 και έως τέλος Μαρτίου θα έχει ολοκληρωθεί η παράδοση και των υπολοίπων.

Για τους ασφαλισμένους που υπάγονται σε υποκαταστήματα του ΙΚΑ όπου υπάρχει ο θεσμός του οικογενειακού γιατρού, θα εξακολουθήσει να ισχύει ο γιατρός που είχε καταχωρηθεί κατά το 2010 χωρίς να χρειάζεται επιβεβαίωση του, με παρουσία του ασφαλισμένου στο υποκατάστημα.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης, ότι δεν απαιτείται θεώρηση του οικογενειακού βιβλιαρίου για τα προστατευόμενα μέλη αν πρόκειται για συζύγους ή ανήλικα παιδιά, μέχρι το τέλος του 2011. Στους έμμεσα ασφαλισμένους θα παρέχονται όλες οι υπηρεσίες υγείας με την προσκόμιση του οικογενειακού βιβλιαρίου και του βιβλιαρίου του άμεσα ασφαλισμένου.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com