Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Απορρίπτει τις κατηγορίες Πάγκαλου ο πρώην δήμαρχος Κερατέας

«Τραγικό λάθος» χαρακτήρισε ο πρώην δήμαρχος της Κερατέας Σπύρος Ιατρού την κίνηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλου να στοχοποιήσει τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τον ίδιο για την επίθεση που δέχθηκε στα Καλύβια.


"Όχι, δεν ήμουν στο περιστατικό. Ήμουν πολύ μακριά και το έμαθα πολύ μετά, περίπου μία ώρα μετά την εξέλιξή του. Καμία σχέση. Ήταν ένα πολύ αρνητικό περιστατικό. Η βία δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης. Αλλά αυτούς τους τρεις μήνες που είμαστε σ’ αυτή την άσχημη κατάσταση των επεισοδίων στην Κερατέα, δεν υπάρχει διάλογος εκ μέρους της κυβέρνησης", ανέφερε ο Σταύρος Ιατρού σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Βήμα 99,5".

Ο πρώην δήμαρχος Κερατέας κατηγόρησε τον Θ. Πάγκαλο ότι είπε ψέματα. "Τα ψέματα είναι ότι γίνεται διάλογος. Ο κ. Πάγκαλος αν μη τι άλλο έχει παρασυρθεί. Ο κ. Πάγκαλος έχει πληροφορίες από ασφαλίτες – το τονίζω – οι οποίοι είναι μακριά νυχτωμένοι. Έχουν μια σχέση με την Κερατέα, γνωρίζουν την Κερατέα, αλλά καμία σχέση με ένα πολιτικό ον", τόνισε.

Πρόσθεσε δε ότι "αυτή η ιστορία έχει κοστίσει στο κράτος και έχει υποστεί μια ήττα πάνδημη από μία κοινωνία, η οποία αγωνίζεται και πρέπει να βρεθεί κάποιος ανεξάρτητος, αδύναμος, που δεν έχει πλάτες να στηριχθεί, γιατί αυτοί που είναι στα κόμματα έχουν πλάτες μεγάλες, να στοχοποιηθεί και να εκτελεστεί. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην Κερατέα και το σοβαρό πλέον είναι αυτή η κοινωνία που έχει στοχοποιηθεί και το σοβαρό πλέον είναι η βία και η τρομοκρατία που ασκεί η Αστυνομία με τα ΜΑΤ. Και ο δήμος, αλλά και η συντονιστική επιτροπή και οι θεσμικοί, τα έχουμε καταγγείλει και έχουμε κάνει πολλές φορές προσπάθεια να περιορίσουμε αυτά που γίνονται εν γνώσει της Αστυνομίας. Και όμως, η Αστυνομία σ’ αυτήν την προσπάθεια που έχουμε κάνει, όχι μόνο δεν βοηθάει, αλλά αντιθέτως φουντώνει διαρκώς. Δεν ξέρουμε πού θα οδηγήσει. Υπάρχει μια βεντέτα".

Ο Σπύρος Ιατρού καταδίκασε το περιστατικό κατά του Θ. Πάγκαλου και τόνισε ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έχει βεντέτα με τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και ότι η κυβέρνηση θέλει "να αποδώσει τα πάντα, και την «Υπατία» και όλα από τότε που έγιναν τα «δεκεμβριανά», σε ένα χώρο και μ’ αυτόν τον τρόπο να καταδικάσει μια κοινωνική αντίδραση. Δεν υπάρχει σχέση".

 
website counter
friend finderplentyoffish.com