Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Και νέο ένταλμα σύλληψης κατά του Μιχ. Χριστοφοράκου

Ο Ν. Ζαγοριανός εξέδωσε έκα ακόμη ένταλμα σύλληψης για τον Μιχ. Χριστοφοράκο, που βρίσκεται στις φυλακές του Μονάχου. Αυτή τη φορά το ένταλμα αφορά τη σύμβαση για την προμήθεια του συστήματος C4I.Το ένταλμα αναμένεται αύριο να μετατραπεί σε ευρωπαϊκό και να αποσταλεί στις αρμόδιες αρχές της Γερμανίας.


Ο Μιχ. Χριστοφοράκος, σύμφωνα με το προηγούμενο ένταλμα, βαρύνεται με τις κατηγορίες της δωροδοκίας και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.Σύμφωνα με το δεύτερο ένταλμα ο πάλαι ποτέ ισχυρός άνδρας της Siemens κατηγορείται για απάτη κατά συναυτουργία σε βάρος του ελληνικού δημοσίου.

Να σημειωθεί ότι ο ανακριτής, στην παρένθεση που έκανε στην υπόθεση Siemens - ΟΤΕ, άνοιξε το φάκελο του C4I, που οδήγησε και στη σύλληψη του Διον. Δενδρινού. Το κατηγορητήριο που απήγγειλε ο ανακριτής σε βάρος του Δ. Δενδρινού αφορά το αδίκημα της απάτης σε βάρος του Δημοσίου σε σχέση με τη σύμβαση για το σύστημα ασφαλείας, μέχρι το Μάιο του 2003 και ο Δ. Δενδρινός φέρεται ως συναυτουργός σε απάτη, χωρίς στο σχετικό έγγραφο να αναφέρονται ποιοι είναι οι άλλοι συναυτουργοί.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com