Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Αποκλείστηκε ο ΠΑΟΚ

«Αντίο» στην Ευρώπη για φέτος είπε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αποδείχθηκε πολύ κατώτερος των περιστάσεων κόντρα στη Χέρενφεν. Οι παίκτες του «δικεφάλου» ήταν και πάλι καλύτεροι από τους αντιπάλους τους, μέσα στο «Άμπε Λένστρα», αλλά δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Το τελικό 0-0 σε συνδυασμό με το 1-1 της Τούμπας έδωσε στους Ολλανδούς την πρόκριση και έτσι ο ΠΑΟΚ στρέφεται από νωρίς μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις.


Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος μπήκαν στο γήπεδο εμφανώς αγχωμένοι και έκαναν πολλά λάθη. Ωστόσο, κατάφεραν να συνέλθουν γρήγορα και στο 12 έχασαν την πρώτη ευκαιρία, όταν ο Τσιρίλο έπιασε το μακρινό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 29' ο Ίβιτς πέρασε μόνος του τρεις αντιπάλους, αλλά το πλασέ του ήταν πολύ κακό. Η τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου ήρθε στο 36' με τον Φωτάκη, αλλά το σουτ του έδιωξε ο Λέιζαλ.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ έδειξε σαν να μην θέλει την πρόκριση. Δεν απείλησε καθόλου, ακόμη και όταν ο Σάντος φόρτωσε την επίθεσά του. Στο 55' η Χέρενφεν θα μπορούσε να μπει ακόμη και μπροστά στο σκορ, αλλά το σουτ του Πάουλο Ενρίκε δεν ήταν καλό.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιτουράλδε Γκονθάλεθ (Ισπανία)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπρούερ, Ντίνγκσνταγκ, Λοσάδα, Nτούριτς, Νίλσεν - Βιτόλο

ΧΕΡΕΝΦΕΝ: Λέιζαλ, Νίλσεν, Μπρούερ, Ντίνγκσντανγκ, Παπαδόπουλος, Πάουλο Ενρίκε (93' Ίνγκελστεν), Γκρίντχαϊμ, Ποπόφ, Λοσάδα, Σίμπον (79' Σιμπόν), Κόνινγκ
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Γκαρσία (77' Κουτσιανικούλης), Βιτόλο, Τσιρίλο, Μουσλίμοβιτς, Λίνο, Φωτάκης (62' Φιλομένο), Βιεϊρίνια, Ίβιτς, Μπιζέρα, Σαβίνι (84' Αναστασάκος)
 
website counter
friend finderplentyoffish.com