Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

Ελεύθεροι οι συλληφθέντες για την τραγωδία στη Λάρισα

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και καταβολή χρηματικής εγγύησης, αφέθηκαν, μετά την απολογία τους, ενώπιον του ανακριτή, οι τρεις συλληφθέντες που είχαν συλληφθεί για την τραγική υπόθεση των δύο 9χρονων κοριτσιών, που έχασαν την ζωή τους στην πισίνα κατασκήνωσης στα παράλια της Λάρισας, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής. Πρόκειται για τους δύο ιδιοκτήτες της κατασκήνωσης και έναν γυμναστή- προπονητή κολύμβησης της επιχείρησης, οι οποίοι οδηγήθηκαν το μεσημέρι στο ανακριτή με τον εισαγγελέα να τους έχει απαγγείλει κατηγορίες για ανθρωποκτονία εξ αμελείας κατά συρροή.
Συγκεκριμένα,


οι δύο ιδιοκτήτες μετά την απολογία τους αφέθηκαν ελεύθεροι καταβάλλοντας χρηματική εγγύηση 30.000 ευρώ, ενώ τους απαγορεύθηκε η έξοδος από την χώρα και ο γυμναστής αφέθηκε ελεύθερος χωρίς την καταβολή χρηματικής εγγύησης αλλά με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης των δύο εκ των κατηγορουμένων, ο ανακριτής πρόκειται να διατάξει εκ νέου πραγματογνωμοσύνη του χώρου της πισίνας από ειδικό πραγματογνώμονα, ενώ η ανάκριση πρόκειται να συνεχιστεί με την εξέταση και άλλων ατόμων.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com