Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Νέα δεδομένα έφερε στο φως η «καταγραφή», λέει η κυβέρνηση

Υπονοούμενα για την κατάσταση που παρέλαβε το ΠΑΣΟΚ από την προηγούμενη κυβέρνηση άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Άφησε να εννοηθεί ότι βρέθηκε μπροστά σε δεδομένα που δεν είχε λάβει υπόψη προεκλογικά και σημείωσε ότι όλοι ανεξαιρέτως έχουν καθήκον να συμβάλλουν, χωρίς δικαιολογίες, σε μια προσπάθεια αλλαγής πορείας της χώρας. Οι ανακοινώσεις για τα ευρήματα της «καταγραφής» αναμένεται να πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο των προγραμματικών δηλώσεων.


"Θα θυμάστε, προφανώς ότι πολλές φορές είχαμε πει και υπογραμμίσει στο παρελθόν: Πρώτοv, πως γνωρίζουμε τι κατάσταση θα παραλάβουμε και δεύτερον, ότι προετοιμαζόμαστε για κάθε ενδεχόμενο", είπε ο Γιώργος Πεταλωτής και πρόσθεσε: "Βρισκόμαστε, λοιπόν, μπροστά σε μια νέα κατάσταση".

Όπως είπε, η πραγματικότητα επιβάλλει την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησε η προηγούμενη κυβέρνηση με τις πολιτικές και τις επιλογές της και ταυτόχρονα, την προετοιμασία των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης. "Η αναφορά στα προβλήματα δεν υπονοεί διαμόρφωση βάσης για δικαιολογίες. Αντιθέτως, υπογραμμίζει ότι όλοι, χωρίς εξαίρεση, έχουμε καθήκον, ο καθένας από τη θέση του, να συμβάλλουμε ώστε να αλλάξουμε πορεία προς ικανοποίηση του δημόσιου συμφέροντος, του γενικού καλού", σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Τόνισε ότι η κυβέρνηση καταγράφει την πραγματικότητα με στόχο να αλλάξει τα πράγματα και διευκρίνισε, "οι ανακοινώσεις που θα γίνουν και μέσω προγραμματικών δηλώσεων, θα έχουν τουλάχιστον ένα στοιχείο καταγραφής αυτής της πραγματικότητας".
 
website counter
friend finderplentyoffish.com