Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Η ατζέντα της ημέρας

Όλες οι προγραμματισμένες συναντήσεις και εκδηλώσεις της ημέρας


Διαδοχικές συναντήσεις της υπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Λούκας Κατσέλη με την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, τη διοίκηση του ΟΛΠ και το ΔΣ της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, ΥΕΝΑΝΠ

-Στις 9:00 π.μ. θα συναντηθεί με την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών.

-Στις 10:30 π.μ. θα συναντηθεί με την διοίκηση του Ο.Λ.Π.

-Στις 11:30 π.μ. θα συναντηθεί με το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

Στις 9:30 η Υπ. Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Άννα Διαμαντοπούλου θα επισκεφθεί τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας (Αθήνα/Λ Μεσογείων 14-18).

Στις 11:00 Επίσκεψη του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου στον Βράχο της Ακρόπλης

Στις 11:00 Ενημερωτική συνάντηση με τους δημοσιογράφους θα έχει η υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Τίνα Μπιρμπίλη - (Αθήνα/Υπ. Περιβάλλοντος-Αμαλιάδος).

Στις 12:00 Παρουσίαση του βιβλίου των Αθανάσιου Ελλις και Μιχάλη Ιγνατίου με τίτλο "Ιμια - Τα απόρρητα τηλεγραφήματα των Αμερικανών" (Αθήνα/"Μετρόπολις"-Πανεπιστημίου 54). Θα μιλήσουν οι Αλέξης Παπαχελάς και Γιώργος Χαρβαλιάς.

Στις 12:00 Συνεδρίαση της Επιτροπής Συνεδρίου της ΝΔ (Αθήνα/Ρηγίλλης).

13:00 ο Κάρολος Παπούλιας θα δεχθεί τον Πρόεδρο της Γερουσίας του Καζακστάν και Αντιπρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ Kassym-Jomart Tokayev (Προεδρικό Μέγαρο).

Στις 13:00 Επίσκεψη του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις Φαλήρου -Ελληνικού (Ελληνικό/Φάληρο-Ελληνικό).

Στις 18:00 ο πρώην υπουργός Οικονομίας Νίκος Χριστοδουλάκης θα δώσει το εναρκτήριο μάθημα στο Οικονομικό Τμήμα του ΑΠΘ, με θέμα: "Τι μπορούν να διδαχθούν οι φοιτητές των Οικονομικών Επιστημών από την κρίση". (Θεσσαλονίκη/ΑΠΘ, Σχολή ΝΟΠΕ).

Στις 19:00 Εγκαίνια του νέου δημαρχείου Θεσσαλονίκης από το δήμαρχο Βασίλη Παπαγεωργόπουλο.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com