Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Ο χώρος των λόγων είναι πλήρης λέει ο Δημ. Ρέππας

Με το μετρό έφτασαν στο υπουργείο Μεταφορών ο Δημήτρης Ρέππας, ο Γιάννης Μαγκριώτης και ο Νίκος Σηφουνάκης, οι οποίοι παρέλαβαν τη σκυτάλη από τον απερχόμενο υπουργό Ευριπίδη Στυλιανίδη.


"Είμαστε από την ίδια πλευρά του λόφου. Αποτελούμε την εμπροσθοφυλακή των πολιτών" δήλωσε απευθυνόμενος στους εργαζόμενους του υπουργείου ο νέος υπουργός Υποδομών, Δημήτρης Ρέππας. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι το προσωπικό του υπουργείου, ο ίδιος και οι υφυπουργοί, Γ. Μαγκριώτης και Ν. Σηφουνάκης, δεν αποτελούν απολογητές της εξουσίας ενώ απευθυνόμενος στους δύσπιστους ακροατές τόνισε ότι αντί να γίνονται απαισιόδοξες σκέψεις καλό θα ήταν να γίνονται αισιόδοξες πράξεις.

"Ο χώρος των λόγων είναι πλήρης" τόνισε ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αργά το απόγευμα θα ξεκαθαρίσει η κατανομή των αρμοδιοτήτων μεταξύ του νέου υπουργού και των υφυπουργών του.

Από την πλευρά του, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης απεύθυνε τα συγχαρητήριά του για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ ενώ δήλωσε ότι το κόμμα του προτίθεται να συνδράμει σε οτιδήποτε θετικό για τη χώρα.

Στο περιθώριο της τελετής, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης εξέφρασε τις έντονες επιφυλάξεις του για την απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να καταργήσει το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης και Αιγαίο. "Ο συμβολισμός μιας τέτοιας ενέργειας στην παρούσα συγκυρία είναι απολύτως κακός" είπε.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com