Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Προκήρυξη θέσεων για τους επικεφαλής ΔΕΚΟ

Στην ιστοσελίδα της ανοιχτής διακυβέρνησης δημοσιεύτηκε σήμερα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη στελέχωση των εποπτευόμενων φορέων του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. Ανάμεσά τους, η ΔΕΗ, τα Ελληνικά Πετρέλαια, η ΔΕΠΑ, η ΕΥΔΑΠ και το Κτηματολόγιο.


Το υπουργείο καλεί "όσους επιθυμούν να προσφέρουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες τους στο πλαίσιο των παρακάτω οργανισμών, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους υποβάλλοντας το βιογραφικό τους για το συγκεκριμένο οργανισμό της προτίμησης τους, συμπληρώνοντας για διευκόλυνση τους την φόρμα.

Οι θέσεις που προκηρύσσονται είναι για τους επικεφαλής της ΔΕΗ, ΔΕΣΦΑ, Ελληνικά Πετρέλαια, ΕΚΟ, ΑΣΠΡΟΦΟΣ, ΔΕΣΜΗΕ, ΔΕΠΑ, ΚΑΠΕ, ΕΥΔΑΠ, ΙΓΜΕ, ΔΕΠΟΣ, ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ, ΟΚΧΕ, ΕΚΠΑΑ, ΕΑΧΑ, ΟΡΣΑ, ΟΡΣΘ, ΟΡΓ.ΔΙΟΙΚ.& ΔΙΑΧ/ΣΗΣ ΠΑΡΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΥΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ &ΔΙΑΧ/ΣΗΣ ΕΛΑΙΩΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧ/ΣΗΣ & ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΚΗΦΙΣΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΤΩΝ ΠΑΡΑΧΕΙΜΑΡΡΩΝ ΤΟΥ, ΕΟΕΔΣΑΠ, ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧ/ΣΗΣ ΠΑΡΚΟΥ ΣΧΟΙΝΙΑ-ΜΑΡΑΘΩΝΑ.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com