Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Υποψήφιος για την Καλαμαριά ο Θεοδόσης Μπακογλίδης

Την υποψηφιότητά του για το δήμο Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε, σε συνέντευξη Τύπου, ο νυν δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Συνεργασία για την Καλαμαριά», Θεοδόσης Μπακογλίδης.


"Αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις ώστε η Καλαμαριά να γίνει ακόμη πιο όμορφη, βιώσιμη, λειτουργική και ανθρώπινη πόλη για τους πολίτες της" δήλωσε ο κ. Μπακογλίδης και συνέχισε τονίζοντας ότι καθώς "ο χρόνος κυλάει αντίστοφα" και το ΠΑΣΟΚ δεν ανακοίνωσε ακόμη τις υποψηφιότητες για την Καλαμαριά όπως και για άλλους δήμους : "Αποφάσισα να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για τις εκλογές και δεν αισθάνομαι ότι παραβιάζω κανένα κομματικό κανόνα", ενώ εξέφρασε την πίστη του αλλά και τη θέλησή του για τη "στήριξη της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης".

Στο πλευρό του κ. Μπακογλίδη βρέθηκαν ο πρώην δήμαρχος Καλαμαριάς Χριστόδουλος Οικονομίδης (τον διαδέχθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο), ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης, Χρ. Παπαστεργίου αλλά και ο γραμματέας ΠΑΣΟΚ Καλαμαριάς, Νίκος Ζαχαριάδης.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com