Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Θετική αποτίμηση Καρατζαφέρη

Θετικά αποτίμησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, αυτά που πήρε η Ελλάδα στο άτυπο ευρωπαϊκό συμβούλιο της 11ης Μαρτίου προσθέτοντας ότι το θέμα είναι πως θα τα διαχειριστεί.


Το ζήτημα που τίθεται ανέφερε είναι το αν θα μπορέσει η κυβέρνηση να διαχειριστεί αυτή τη νέα ευκαιρία. Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Καρατζαφέρης ζήτησε ομοψυχία του πολιτικού κόσμου καλώντας συμβολικά τους πέντε πολιτικούς αρχηγούς να μεταβούν με το αεροπλάνο του Παπανδρέου στη Σύνοδο Κορυφής για να δείξουν ότι δεν υφίσταται το “διαίρει και βασίλευε”.

Στη συνέχεια επιτέθηκε στον Αντώνη Σαμαρά, με αφορμή το "αναίσχυντο, πρωτοφανές άρθρο του συνεργάτη του Φαήλου Κρανιδιώτη, όπου αποκαλείται ‘’φυλλάδα’’ η ‘’Καθημερινή’’ και ‘’παπαγαλάκι’’ ο ‘’Σκάι’’".

"Αν στηρίξετε τον κ. Κρανιδιώτη θα είστε ίδιος μ’ αυτόν. Πιστεύω πως από το βήμα της Βουλής θα καταγγείλετε αυτές τις πράξεις, που μειώνουν την παράταξη αυτή που υπηρετήσατε για ένα διάστημα και υπηρετείτε ξανά", ανέφερε ο Γ.Καρατζαφέρης.

Με αφορμή την απουσία του Αντ. Σαμαρά από την αίθουσα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο άδραξε την ευκαιρία να "επιστρέψει" στον πρόεδρο της Ν.Δ. τον χαρακτηρισμό «λαγός», σημειώνοντας πως τα νεύρα της Νέας Δημοκρατίας είναι ταραγμένα από την άνοδο του κόμματός του κατά 50% στις δημοσκοπήσεις.

Απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, ο Γ. Καρατζαφέρης ρώτησε γιατί δεν έρχεται το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για τη Siemens στην Ολομέλεια της Βουλής και γιατί δεν συστήνεται η προαναγγελθείσα Εξεταστική Επιτροπή για την Οικονομία."Γιατί τρέμετε, φοβάστε, κρύβεστε; Για να λέει ο ελληνικός λαός πως τα κουκουλώνουμε όλοι; Δεσμεύεστε πως θα γίνει το επόμενο στάδιο της έρευνας για τη Siemens; Θα είστε αυτός κ. πρωθυπουργέ, που θα επιτρέψει την παραγραφή των αδικημάτων που μας έφεραν στο Μνημόνιο, ή θα κάνετε την Εξεταστική για την Οικονομία; Κι εσείς της Ν.Δ. γιατί κλείνετε το στόμα, τα αυτιά και τα μάτια σας; Δεν πρέπει να καθαρίσουμε τον τόπο από τις βρωμιές; Όλα τα άλλα είναι δουλειές του ποδαριού και του λαγού", τόνισε.


 
website counter
friend finderplentyoffish.com