Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Α. Σαμαράς: Εκλογές και επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου

Επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου ζήτησε ο πρόεδρος της Ν.Δ., Α. Σαμαράς, από το βήμα της Βουλής, προσθέτοντας ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό για την Ελλάδα στην παρούσα φάση. Ζήτησε εκ νέου εκλογές, και ξεκαθάρισε ότι θα καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο, επειδή έρχεται ως ένα άρθρο αλλά θα ψηφίσει τους εφαρμοστικούς νόμους που είναι σωστοί, γιατί υποστήριξε ότι θα κληθεί να τους εφαρμόσει ως -επόμενη- κυβέρνηση.




Τόνισε ότι δίνει συναίνεση για τη διόρθωση του λάθους και ότι αυτή δεν έχει αντίκρυσμα όταν η κοινωνία είναι απέναντι. Πρόσθεσε μάλιστα, ότι δεν είναι εδώ για να υπογράψει εύκολες λύσεις, αλλά “για να αναζητήσουμε μαζί αληθινές λύσεις”.

Ξεκαθάρισε πάντως πως δεν θα δεχτεί ψέμματα και προπαγάνδα των σχέδιων της Ν.Δ. στην οποία τόνισε ότι επιδίδεται το ΠΑΣΟΚ.

Υποστήριξε ότι οι προτάσεις της Ν.Δ. εξετάζονται από την τρόικα. Ακόμη και σε τομείς που οι εταίροι -εσφαλμένα κατά τον ίδιο- διαφωνούν με τις προτάσεις της Ν.Δ., πρόσθεσε ότι προτείνουν δημοσιονομικά ουδέτερη φορολογική μεταρρύθμιση κάτι που κατά τον ίδιο, αποτελεί πρόταση του κόμματος του.



 
website counter
friend finderplentyoffish.com