Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Καβγάς ΔΑΚΕ-Κυριάκου Μητσοτάκη για τις αποκρατικοποιήσεις

Τη στάση της ΔΑΚΕ απέναντι στις αποκρατικοποιήσεις αποδοκίμασε από το βήμα της Βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκαλώντας την αντίδραση των συνδικαλιστών που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία.




«Ευτυχώς τις δικές μας θέσεις δεν τις καθορίζουν οι συνδικαλιστές», δήλωσε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχολιάζοντας αφίσα της ΔΑΚΕ κατά των αποκρατικοποιήσεων. «Δεν πουλάμε, όχι στους κατακτητές, τους κερδοσκόπους, τους τοκογλύφους. Ανατροπή τώρα. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», αναγράφεται στις αφίσες που έχουν γεμίσει τους δρόμους της πρωτεύουσας.

Παράλληλα, χαρακτήρισε προκλητικό το γεγονός ότι «η ΔΕΗ κατεβάζει διακόπτες εν μέσω τουριστικής περιόδου».

«Ευτυχώς ο κ. Μητσοτάκης ενοχλήθηκε από την αφίσα μας… Το πρόβλημα της παράταξής μας θα ήταν να μην ενοχληθεί το…πλουσιόπαιδο του μπαμπά», απάντησε ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα και Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ Νίκος Κιουτσούκης.

«Αν δεν του αρέσουν οι θέσεις της ΔΑΚΕ, αν δεν μπορεί και δυσκολεύεται να ασπασθεί την ιδεολογία του κοινωνικού φιλελευθερισμού, δεν έχει παρά να προσχωρήσει στο κόμμα του… ΠΑΣΟΚ, αφού ταυτίζεται με αυτό. Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί και δεν δικαιούται να εκφράζει θέσεις εργαζομένων παρά μόνον εργοδοτών», σημείωσε στη γραπτή του δήλωση που έδωσε στη δημοσιότητα.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com