Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Ατζέντα της ημέρας

Όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις και συναντήσεις


-12:00 Στο υπουργείο Παιδείας, συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής για την Παιδεία, παρουσία του Προέδρου του ΣΠΔΕ, καθηγητή κ. Γ. Μπαμπινιώτη

-12:00 Στο υπουργείο Εσωτερικών, συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Αλαβάνου με τον υπουργό Εσωτερικών Πρ. Παυλόπουλο.

-12:00 Στο υπουργείο Απασχόλησης, ο Πρόεδρος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, Αλ. Τσίπρας, θα συναντηθεί με την υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, κα. Φάνη Πάλλη - Πετραλιά.

-13:00 Στη Στοά του Βιβλίου, παρουσίαση της εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τους πρόσφυγες στον κόσμο. Την εκστρατεία θα παρουσιάσει η Υπουργός Εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακογιάννη και ο Επικεφαλής του Γραφείου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα κ. Γιώργος Τσαρμπόπουλος.

-13:00 Στο υπουργείο Εξωτερικών, διάλεξη του δημοσιογράφου των Washington Times Ιάσονα Αθανασιάδη, με θέμα: «Οι Πρόσφατες εκλογές στο Ιράν: μια προσωπική μαρτυρία» διοργανώνει ΕΛΙΑΜΕΠ.

-Στο Συμπόσιο της Σύμης στη Σκιάθο βρίσκεται ο Γ. Παπανδρέου.

- 6ο Διεθνές Συνέδριο στις Νανοεπιστήμες και Νανοτεχνολογίες από τις 13 έως τις 15 Ιουλίου, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα διεξαχθεί και το 3ο Διεθνές Θερινό Σχολείο στις Νανοεπιστήμες και Νανοτεχνολογίες από τις 11 έως τις 17 Ιουλίου.

-Ο Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θα έχει επαφές στη Μαδρίτη, με τον Ισπανό ομόλογό του, κ. Θαπατέρο και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Ραχόι, Μαδρίτη (ESP).
 
website counter
friend finderplentyoffish.com