Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

Το Twitter έφτασε μέχρι και στα ανάκτορα του Μπάκινγχαμ

Τα ανάκτορα του Μπάκινγχαμ ανακοίνωσαν πως η βασιλική οικογένεια απέκτεισε τη δική της θέση στο Twitter. Ο λογαριασμός των Βρετανών γαλαζοαίματων, @BritishMonarchy, ύστερα από πολλές εβδομάδες δοκιμών βγήκε και επισήμως στον «αέρα»...


Μέσα από το Twitter θα παρέχει πληροφορίες για τις βασιλικές υποχρεώσεις, καθώς και συνεχή ενημέρωση για τις δραστηριότητες των μελών τις βασιλικής οικογένειας.

Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος του παλατιού ούτε η βασίλισσα Ελισάβετ, ούτε τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας δεν πρόκειται να ασχολούνται προσωπικά με το Twitter. "Το βλέπουμε περισσότερο σαν μια υπηρεσία ειδήσεων, παρά σαν μια προσωπική φωνή", δήλωσε η εκπρόσωπος των ανακτόρων, σημειώνοντας πως τόσο η βασίλισσα, όσο και ο πρίγκηπας Κάρολος έχουν ενημερωθεί για την ύπαρξη του λογαριασμού.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η βασιλική οικογένεια κάνει ένα άνοιγμα στις νέες τεχνολογίες. Ήδη από τον Φεβρούαριο του 2009 η επίσημη ιστοσελίδα της, ανανεώθηκε ώστε να φιλοξενεί ακόμη και βιντεάκια με τις δραστηριότητες των γαλαζοαίματων, ενώ από το 2007 η βασίλισσα Ελισάβετ διαθέτει και το προσωπικό της κανάλι στο YouTube, όπου ανεβαίνουν βίντεο από εξαιρετικές περιστάσεις, όπως το ετήσιο χριστουγεννιάτικο μήνυμα της Ελισάβετ.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com