Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Μόνιμος κάτοικος Μονάχου ο Μιχ. Χριστοφοράκος

Στη Γερμανία θα παραμείνει ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Siemens Ελλάδος και κατηγορούμενος για την υπόθεση των «μαύρων» ταμείων, Μιχάλης Χριστοφοράκος. Όπως έγινε γνωστό, το Συνταγματικό Δικαστήριο έκανε δεκτή την προσφυγή των συνηγόρων του, με την οποία ζητούσαν να ακυρωθεί η απόφαση του Εφετείου του Μονάχου, με την οποία δινόταν το «πράσινο φως» για την έκδοσή του στην Ελλάδα.


O Μιχάλης Χριστοφοράκος θα παραμείνει, μέχρι νεωτέρας, στις φυλακές του Στάντελχαϊμ. Οι συνήγοροί του αναμένεται να καταθέσουν αίτημα αποφυλάκισης.

ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση μεθόδευσε τη συσκότιση της υπόθεσης

Με τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης ολοκληρώθηκε ένα σκάνδαλο μέσα στο σκάνδαλο, δήλωσε εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ ο Ντίνος Ρόβλιας, σχολιάζοντας την εξέλιξη. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν ήθελε την αλήθεια, μεθόδευσε και ολοκλήρωσε, "με τους ανθρώπους της", τη συσκότιση της υπόθεσης Siemens. "Οι ευθύνες είναι βαρύτατες σε πολιτικό - και όχι μόνο - επίπεδο", τόνισε ο Ντ. Ρόβλιας. "Ο ελληνικός λαός απαιτεί να μάθει την αλήθεια. Απαιτεί επίσης, θεσμικές αλλαγές για να μην επαναληφθούν τέτοιου είδους σκάνδαλα στο μέλλον" συμπλήρωσε, δεσμευόμενος ότι μια κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com