Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Στον Π. Ψωμιάδη οι αγρότες

Μικρούς συμβολικούς αποκλεισμούς και όχι κανονικά «μπλόκα» που θα ταλαιπωρήσουν τον υπόλοιπο κόσμο, υποσχέθηκαν οι αγρότες στο νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη, με τον οποίο είχαν συνάντηση το μεσημέρι της Πέμπτης.


Πολυμελής αντιπροσωπεία των αγροτών, περίπου 20 άτομα, συναντήθηκαν με το νομάρχη στο γραφείο του και του εξέθεσαν τα αιτήματά τους.

"Έχετε δίκιο, αλλά έχετε κι ευθύνες απέναντι στην υπόλοιπη κοινωνία. Μπλόκο πρέπει να κάνετε στον κομματικό παραλογισμό και όχι στους δρόμους. Συναντήθηκα την περασμένη εβδομάδα με την Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, την κ.Μπατζελή και κάποια θέματα που συζητήσαμε πήγαν καλά. Βέβαια, απ το διάλογο δε χόρτασε κανείς" τόνισε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στην επιτροπή των αγροτών.

Μετά τη συνάντηση, οι αγρότες δεσμεύτηκαν ότι σε αυτή τη φάση τουλάχιστον, δεν πρόκειται να κλείσουν εντελώς κανένα δρόμο του νομού Θεσσαλονίκης. Όπως ανέφεραν, θα προχωρούν σε μικρούς αποκλεισμούς, αρχής γενομένης από το απόγευμα σήμερα, στις 6 η ώρα, όπου θα σταματήσουν την κυκλοφορία σε μία μόνο λωρίδα του εθνικού δρόμου Θεσσαλονίκης - Αθήνας, στο ύψος των Μαλγάρων.

Αύριο, σχεδιάζουν να καταλάβουν τα διόδια στην είσοδο της πόλης, επιτρέποντας την διέλευση όλων των αυτοκινήτων δωρεάν.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com