Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Π. Ψωμιάδης: «Στηρίζω Καραμανλή»

"Αγωνίζομαι και στηρίζω τον Κώστα Καραμανλή. Μπαίνω πρώτος στη μάχη. Θα δώσω ένα κομμάτι της ψυχής μου, αλλά στην παρούσα φάση πρέπει να αφήσουμε όλοι τα πάθη μας, να βγούμε μπροστά, να αγωνιστούμε για μια μεγάλη, νικηφόρα κεντροδεξιά παράταξη» δήλωσε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, μετά τη συνάντησή του με τον Γ. Καρατζαφέρη, με τον οποίο, όπως είπε, τους συνδέουν κοινοί αγώνες.


«Με τον κ. Καρατζαφέρη μας συνδέουν κοινοί αγώνες, ανήκουμε στην ίδια πολιτική πατρίδα. Συμφωνώ σε πολλά, διαφωνώ σε κάποια άλλα. Όμως, ο κ. Καρατζαφέρης δεν λιβανίζει και δεν κρύβεται" είπε ο κ. Ψωμιάδης, ο οποίος απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τη θεωρία περί άκρων, δήλωσε: «Αν μου οριοθετήσετε τα άκρα, τότε θα σας απαντήσω. Προσωπικά έβαλα πολύ περισσότερη πλάτη από κάποιους, που έχουν προσφέρει ελάχιστα στη ΝΔ».

Σε άλλη ερώτηση για το αν οι «Βατοπεδινοί» πρέπει να βγουν από τις λίστες, ο κ. Ψωμιάδης απάντησε: «Το μόνο που μπορώ να σας πω με βεβαιότητα είναι ότι εγώ θα κάνω ανανέωση ψηφοδελτίου στη Νομαρχία».

Από την πλευρά του ο κ. Καρατζαφέρης, αναφερόμενος στο Νομάρχη, επανέλαβε τη στήριξή του στο πρόσωπο του Παναγιώτη Ψωμιάδη. «Ο κ. Ψωμιάδης για μένα είναι σίγουρος Νομάρχης. Εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να στηρίξουμε κάποιον άλλον στη Θεσσαλονίκη, εφ’ όσον υπάρχει ο Ψωμιάδης. Μην κοροϊδευόμαστε. Θα τον ήθελαν όλοι οι νομοί της χώρας. Δεν υπάρχει νομός που δεν θα ’θελε τον Παναγιώτη Ψωμιάδη».
 
website counter
friend finderplentyoffish.com