Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Ανδρ. Λοβέρδος: Θέλουμε ν΄αφήσουμε τον τόπο καλύτερο απ' ότι τον βρήκαμε

Σκοπός του ΠΑΣΟΚ είναι, όταν θα αποχωρήσει από την εξουσία να παραδώσει τα πράγματα καλύτερα απ' ότι τα παρέλαβε, δήλωσε ο νέος υπουργός Εργασίας, Ανδρέας Λοβέρδος, αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά του. Την ικανοποίησή της για το έργο το οποίο έχει γίνει το διάστημα των περίπου δύο ετών που ηγήθηκε του υπουργείου εξέφρασε η απερχόμενη υπουργός, Φάνη Πάλλη - Πετραλιά.



Όσον αφορά στις προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης, στον τομέα της εργασίας, ο Ανδρ. Λοβέρδος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο ζήτημα της διαδοχικής ασφάλισης, χαρακτηρίζοντας το κορυφαίο ζήτημα. Παράλληλα, ανέφερε ότι πρώτος ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει επισημάνει τα θέματα ευθύνης του υπουργείου. Απευθυνόμενος στην προκάτοχό του, είπε ότι δεν θα προσφέρει θέαμα με τον μεταξύ τους ανταγωνισμό, αλλά θα σεβαστεί ό,τι καλό έχει κάνει, θα προσπαθήσει να φέρει σε πέρας όσα δεν έκανε και σε όσα διαφώνησαν, θα κάνει τις αλλαγές που το ΠΑΣΟΚ κρίνει ότι πρέπει να γίνουν.

"Θα συνεργαστούμε, ελπίζω με έναν τρόπο παραγωγικό. Η δική μου αντίληψη για την προσέγγιση των θεμάτων κασι του υπουργείου αυτού προϋποθέτει εργατικότητα, αυταπάρνηση, παραμερισμό διχαστικών αντιλήψεων", τόνισε ο νέος υπουργός Εργασίας.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com