Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Τέλη της άλλης εβδομάδας μικρές αλλαγές στην απόσυρση

Εως το τέλος της άλλης εβδομάδας αναμένεται ότι θα έχει δημοσιοποιηθεί το οριστικό πλαίσιο της νέας απόσυρσης των παλιάς τεχνολογίας ΙΧ αυτοκινήτων. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη βάση του θα είναι ίδιο με αυτό το οποίο «τρέχει», αλλά με ορισμένες παρεμβάσεις πράσινου χαρακτήρα, τις οποίες θα επιδιώξει να περάσει η ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος.


Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν για παράδειγμα ότι στις προθέσεις της κυβέρνησης είναι η μεγαλύτερη διασύνδεση των εκπεμπομένων ρύπων, με το ύψος των τελών κυκλοφορίας, ενώ στο ίδιο πνεύμα θα είναι και οι υπόλοιπες αλλαγές που προωθούνται, πάντα προς την κατεύθυνση της προστασίας του περιβνάλλοντος.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να διευκρινισθεί ότι οι αποσύρσεις ΙΧ, που έχουν γίνει με το σημερινό, τρέχον, καθεστώς, δεν πρόκειται να επηρρςασθούν κατ' ελάχιστον από τις επερχόμενες τροποποιήσεις, όπως διαβεβαιώνεται αρμοδίως. Πάντως, στην αγορά αυτοκινήτου φοβούνται ότι η αναμονή των επικείμενων αλλαγών, ενδεχομένως να ανακόψει την δυναμική που έχει ήδη αναπτυχθεί. Εκπρόσωποι του κλάδου υποστηρίζουν ότι μέχρι σήμερα το μέτρο πάει πολύ καλά, ως προς την εφαρμογή του και υποστηρίζουν ότι ήδη, πάνω από 25.000 ΙΧ παλιάς τεχνολογίας έχουν αποσυρθεί. Ελπίζουν αυτή η τάση να μην επιβραδυνθεί, λόγω των επικείμενων διαφοροποιήσεων, αν κι αυτό θα αποδειχθεί στην πράξη.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com