Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Τη «σοφία των παλαιότερων» αναζητεί ο υπουργός Εσωτερικών

Γύρο επαφών με κορυφαίες προσωπικότητες της πολιτικής ζωής της χώρας ξεκίνησε από σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης, με βασικό αντικείμενο την αναδιαμόρφωση του πολιτικού συστήματος, της δημόσιας διοίκησης και την επικείμενη αλλαγή του εκλογικού νομού.


Ο Γ. Ραγκούσης συναντήθηκε με τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη, σε ιδιαίτερα καλό κλίμα και όπως λένε οι πληροφορίες από το περιβάλλον του υπουργού “έγινε ειλικρινής και χρήσιμη συζήτηση”. Τη Δευτέρα ο υπουργός Εσωτερικών θα συναντηθεί με τον ιστορικό ηγέτη της ανανεωτικής αριστεράς, Λεωνίδα Κύρκο, την Τρίτη με τον πρώην υπουργό των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και εμπνευστή του ΑΣΕΠ, Σάκη Πεπονή, και την Τετάρτη με τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλο. Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ακολουθήσει και δεύτερος κύκλος συναντήσεων του Γιάννη Ραγκούση με πρόσωπα που έχουν διατελέσει υπουργοί Εσωτερικών.

Φιλοδοξία του υπουργού Εσωτερικών είναι “να αντλήσει από την πείρα τους”, καθώς θεωρεί ότι πρέπει να υπάρξουν άμεσα δραστικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του κράτους.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com