Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Η ατζέντα της ημέρας

Όλες οι προγραμματισμένες συναντήσεις και εκδηλώσεις της ημέρας


Στις 09:00 Ο πρόεδρος και τα μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης θα εμβολιαστούν στο "ΑΧΕΠΑ" (Θεσσαλονίκη/ΑΧΕΠΑ )

Στις 10:30 Η υπουργός Οικονομίας , Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Λούκα Κατσέλη θα έχει συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΛΠ ΑΕ Γ.Ανωμερίτη (Πειραιάς/Υπουργείο Ναυτιλίας)

Στις 11:00 π.μ. ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα καταθέσει στεφάνι στον χώρο του Πολυτεχνείου.

Στις 11:30 π.μ. στις Βρυξέλλες κοινή συνεδρίαση των υπουργών Εξωτερικών και Υπουργών Αναπτυξιακής Συνεργασίας στην οποία θα συμμετάσχει ο υφυπουργός Εξωτερικών, Σπύρος Κουβέλης.

Στις 11:00 Το 7ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά στο χώρο των φυλακών Επταπυργίου την εκδήλωσή του για να τιμήσει τον ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου του 1973. (Θεσσαλονίκη/Επταπύργιο)

Στις 12:00 το μεσημέρι αντιπροσωπεία των Οικολόγων-Πρασίνων θα αποτίσουν φόρο τιμής στο Μνημείο Εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Στις 12:30 Η υπουργός Οικονομίας , Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Λούκα Κατσέλη θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της Ενωσης Ελληνικών Τραπεζών (Αθήνα/Υπουργείο)

Στις 13:00 Τη μνήμη του Θωμά Βασιλειάδη, ενός από τους επικεφαλής της εξέγερσης στο Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης το 1973, θα τιμήσουν και φέτος οι φίλοι και οι σύντροφοί του, στο ισόγειο του κεντρικού κτιρίου της Πολυτεχνικής (Θεσσαλονίκη/ΑΠΘ)

Στις 13:00 Ο Δ. Σιούφας θα παρουσιάσει τις διαδικασίες για την εκλογή του νέου αρχηγού της ΝΔ (Αθήνα/Ρηγίλλης )

Στις 16:00 Ενημερωτική ημερίδα στη Νομαρχία για τη διατροφή παιδιού-εφήβου, παροχή οδηγιών για την προστασία από τον ιό Η1Ν1 και τα σχολικά κυλικεία (Θεσσαλονίκη/Νομαρχία )

Επίσκεψη Κ. Παπούλια στη Σλοβενία

 
website counter
friend finderplentyoffish.com