Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Υποδιευθύντρια Γυμνασίου κατηγορείται για διαπόμπευση μαθήτριας

Υποδιευθύντρια γυμνασίου στις Συκιές Θεσσαλονίκης κατηγορείται από τους γονείς 13χρόνης μαθήτριας ότι «διαπόμπευσε το παιδί στο σχολείο», επειδή δυο αγόρια μάλωσαν για... τα μάτια της!


Όπως έγινε γνωστό, το πρόβλημα ξεκίνησε πριν μερικές μέρες. Δυο αγόρια φλέρταραν την όμορφη συμμαθήτριά τους κι εκείνη έδειξε την προτίμησή της στον έναν. Ο άλλος θύμωσε και μαζί μ έναν φίλο του ενεπλάκησαν σε καβγά μαζί του. Η κοπέλα φέρεται ότι χαστούκισε τον αντίζηλο κι όλη αυτή η υπόθεση έφθασε στο συμβούλιο των καθηγητών. Η απόφαση, που χαρακτηρίζεται "προκλητική" από την οικογένεια της 13χρόνης, ήταν να αποβληθεί το κορίτσι για τρεις ημέρες απ το σχολείο και να τιμωρηθούν με μόνο μια ημέρα αποβολή τα τρία αγόρια. Αλλά το θέμα δεν κλείνει εδώ...
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η μητέρα της κοπέλας, την ημέρα της αποβολής η υποδιευθύντρια άρπαξε από το χέρι την κόρη της κι άρχισε να την περιφέρει από τάξη σε τάξη λέγοντας "αυτή είναι η συμμαθήτριά σας που πήρε αποβολή".
Για την υπόθεση έχει ήδη ενημερωθεί η εισαγγελέας ανηλίκων Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα η δικηγόρος της οικογένειας αναμένεται να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά και η διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης διενεργεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com