Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Δικό του πρατήριο καυσίμων απέκτησε ο δήμος Γιαννιτσών

Ξεκίνησε η λειτουργία του πρατηρίου υγρών καυσίμων στο γκαράζ του δήμου Γιαννιτσών. Εξασφαλίζεται έτσι ο απόλυτος έλεγχος της ποιότητας των καυσίμων των οχημάτων του δήμου, και ο έλεγχος στην ημερήσια και μηνιαία κατανάλωση τους.


Το πρατήριο διαθέτει ειδικό μηχανογραφημένο σύστημα παρακολούθησης της αντλίας η οποία λειτουργεί με ειδικό κλειδί, χωριστό για κάθε όχημα και με τον αντίστοιχο κωδικό. Όλες οι κινήσεις αποθηκεύονται σε βάση δεδομένων, ώστε να είναι δυνατός ο έλεγχος και η στατική απεικόνιση της κατανάλωσης κάθε οχήματος, ενώ παράλληλα υπάρχει πλαφόν μέγιστης κατανάλωσης αντίστοιχα.

Έτσι, τα οχήματα του δήμου απορριματοφόρα, φορτηγά κ.α. δεν θα είναι υποχρεωμένα να μετακινούνται για τον εφοδιασμό τους με καύσιμα στο πρατήριο του εκάστοτε αναδόχου. Η απόφαση για την εγκατάσταση και λειτουργία του πρατηρίου είχε ληφθεί πριν αρκετά χρόνια, ωστόσο οι εργασίες διακόπηκαν λόγω έλλειψης της σχετικής άδειας λειτουργίας.

Η παρούσα δημοτική αρχή στο πλαίσιο της αναβάθμισης και του εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων του γκαράζ του δήμου Γιαννιτσών, κατάφερε τελικά να πάρει τη σχετική έγκριση.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com