Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Γ. Πεταλωτής: Θα τηρηθεί απαρέγκλιτα το πρόγραμμα σταθερότητας

Η κυβέρνηση δεν προτίθεται να πάρει πρόσθετα μέτρα σε αυτή τη φάση, δήλωσε ο εκπρόσωπός της, Γιώργος Πεταλωτής. Αντίθετα, όπως υπογράμμισε, η όλη προσπάθεια και το ενδιαφέρον της κυβέρνησης εστιάζεται στην απαρέγκλιτη εφαρμογή του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης.


"Δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις και δεν υπάρχει καμία τέτοια σκέψη σήμερα για πρόσθετα μέτρα", είπε ο Γ. Πεταλωτής προσθέτοντας ότι "θα τηρηθεί πιστά και απαρέγκλιτα το Πρόγραμμα Σταθερότητα και Ανάπτυξης, με μηνιαίο έλεγχο ανά υπουργείο".
Ο κυβερνητικός εκπrόσωπος σημείωσε και πάλι ότι δεν γίνεται καμία επεξεργασία για την κατάργηση του 14ου μισθού, παρ' ότι έχει συστατθεί από τις Βρυξέλλες.

Αναφορικά με τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την οικονομία και το "ψυχροπολεμικό κλίμα" που φέρεται να πήρε τη θέση της συναίνεσης που υπήρχε μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευση τόνισε ότι "θα άρει κάθε αμφιβολία και θα είναι απάντηση στους πολίτες, τους ευρωπαίους εταίρους και τις αγορές". Ταυτόχρονα δήλωσε κατηγορηματικά ότι "δεν μπήκαμε στην ΟΝΕ με χαλκευμένα στοιχεία".

 
website counter
friend finderplentyoffish.com