Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

ΝΔ: «Αντιφατικά» τα μηνύματα της κυβέρνησης προς τις αγορές

«Αντιφατικά» χαρακτήρισε τα μηνύματα που στέλνει η κυβέρνηση προς τις παγκόσμιες αγορές ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, διακρίνοντας διάσταση απόψεων στις δηλώσεις του πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών.


"Παρακολουθήσαμε τη συνέντευξη που έδωσε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, από τη Μόσχα στο CNN. Όπως, επίσης, και την άλλη συνέντευξη, που έδωσε στο ρωσικό πρακτορείο ‘’Νοβόστι’’. Ο κ. Παπανδρέου ξεκαθάρισε ότι η Ελλάδα δεν ζητάει οικονομική βοήθεια. Ζητάει πολιτική στήριξη, ζητάει χρόνο για να μπορέσει να δανείζεται και η Ελλάδα με τους όρους που δανείζονται άλλες χώρες. Την ίδια στιγμή, που λέει αυτά από τη Ρωσία, ο Έλληνας πρωθυπουργός, ο υπουργός Οικονομικών, ο καθ΄ ύλην αρμόδιος και στενότερος συνεργάτης του κ. Παπανδρέου για θέματα οικονομικής διαχείρισης, ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου μιλούσε στις Βρυξέλλες και παρομοίαζε την Ελλάδα και την Ελληνική Οικονομία, με τον ‘’Τιτανικό’’.", σημείωσε ο κ. Παναγιωτόπουλος.

"Είναι ξεκάθαρο, ότι από τη μία ο πρωθυπουργός από τη Μόσχα και από την άλλη ο υπουργός Οικονομικών από τις Βρυξέλλες στέλνουν εντελώς αντιφατικά μηνύματα στις παγκόσμιες αγορές.", δήλωσε ο εκπρόσωπος της Ν.Δ., κάνοντας λόγο για "αντιφατικότητα που πλήττει την αξιοπιστία της κυβέρνησης και δημιουργεί πρόβλημα στην εικόνα της Ελλάδος και της οικονομικής πολιτικής, που ασκεί η κυβέρνηση στις παγκόσμιες αγορές".

Ο κ. Παναγιωτόπουλος "καλεί τον πρωθυπουργό της χώρας και τον υπουργό Οικονομικών να αντιληφθούν τη σοβαρότητα των καιρών και να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί στο περιεχόμενο των δηλώσεών τους".

 
website counter
friend finderplentyoffish.com