Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Aπογοητευμένοι οι Έλληνες, όμως δεν θέλουν εκλογές

Τέσσερις στους πέντε Έλληνες δηλώνουν πως αισθάνονται δυσαρεστημένοι από τη ζωή τους στην παρούσα φάση, την ώρα όμως πως το 71% εκτιμούν ότι η κυβέρνηση δεν πρέπει να προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές σύμφωνα με το «βαρόμετρο» της Public Issue. Παράλληλα επτά στους δέκα δηλώνουν πως ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτε η Ν.Δ. μπορούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της χώρας.



Όπως παρουσιάστηκε στις ειδήσεις του "Σκάι" η διαφορά ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ. φτάνει στο 6,5% , με 35% να παίρνει το ΠΑΣΟΚ και 28,5% η Ν.Δ.. Ακολουθούν ΚΚΕ στο 11%, ΛΑΟΣ στο 9%, ΣΥΡΙΖΑ στο 5%, Οικολόγοι Πράσινοι στο 2,5%, η Δημοκρατική Αριστερά με επίσης 2,5% και η Δημοκρατική Συμμαχία με 2%.

Παρόλα αυτά, το 53% των πολιτών πιστεύουν πως τελικά η κυβέρνηση δεν θα εξαντλήσει την τετραετία.

Ακόμη το 78% των πολιτών πιστεύει πως τα πράγματα στην Ελλάδα πηγαίνουν προς τη λάθος κατεύθυνση και το 73% πως η οικονομία μέσα στον επόμενο χρόνο θα χειροτερέψει.

Ενδεικτικό της απογοήτευσης του κόσμου από τα δύο μεγάλα κόμματα είναι το ότι 70% δηλώνει πως ούτε μια κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ούτε μια κυβέρνηση της ΝΔ δεν θα μπορέσει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της χώρας.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com