Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Προκηρύχθηκαν θέσεις προϊσταμένων στο υπουργείο Εσωτερικών

Τις θέσεις προϊσταμένων τμημάτων της Κεντρικής Υπηρεσίας του προκήρυξε το υπουργείο Εσωτερικών.



Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν υπάλληλοι που έχουν ασκήσει καθήκοντα προϊσταμένου Τμήματος ή υπάλληλοι με βαθμό Α΄. Αν δεν υπάρχουν ή δεν επαρκούν, επιλέγονται υπάλληλοι με βαθμό Β΄, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει ελάχιστο χρόνο υπηρεσίας στο βαθμό Β΄ τέσσερα έτη. Αν δεν υπάρχουν υποψήφιοι με τις ως άνω προϋποθέσεις για την κάλυψη των θέσεων επιλέγονται υπάλληλοι με λιγότερο χρόνο στο βαθμό Β΄.

Στα τμήματα Γραμματείας της Διεύθυνσης Διοίκησης, Γραμματειακής Υποστήριξης και Παροχής Πληροφοριών της Διεύθυνσης Αστικής και Δημοτικής Κατάστασης, Εκλογικών Καταλόγων της Διεύθυνσης Εκλογών και Γραμματειακής Υποστήριξης και Παροχής Πληροφοριών της Διεύθυνσης Μεταναστευτικής Πολιτικής, ως προϊστάμενοι επιλέγονται υπάλληλοι κατηγορίας ΤΕ κλάδου Διοικητικού-Λογιστικού. Εφόσον αυτοί δεν επαρκούν, επιλέγονται υπάλληλοι κατηγορίας ΔΕ κλάδου Διοικητικού-Λογιστικού.

Δεν μπορούν να είναι υποψήφιοι οι υπάλληλοι στους οποίους έχει επιβληθεί τελεσίδικα οποιαδήποτε πειθαρχική ποινή για παραπτώματα που μπορεί να επισύρουν την ποινή της οριστικής παύσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις και το βιογραφικό τους, από τις 28/3 έως τις 8/4. Οι αιτήσεις υποβάλλονται στη Διεύθυνση Διοίκησης, αλλά και με συστημένη επιστολή.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com