Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Ολη η Ελλάδα στο τουριστικό site discovergreece.com

Στον «αέρα» του διαδικτύου βρίσκεται το νέο site discovergreece.com της εταιρείας Marketing Greece με στόχο την ανάδειξη της Ελλάδα ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού.




Η ιστοσελίδα, όπως αναφέρουν στελέχη της τουριστικής αγοράς, περιέχει «όλη την Ελλάδα» και οι επισκέπτες του έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν εικονικά σε όλη τη χώρα, να μάθουν για την ιστορία του κάθε προορισμού και βέβαια να πραγματοποιήσουν online κράτηση σε κάποιο ξενοδοχείο.

Ο βασικός στόχος του discovergreece.com, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΕΤΕ κ. Ανδρέα Ανδρεάδη είναι να προσελκύσει περίπου 1 εκατομμύριο μοναδικούς χρήστες το πρώτο χρόνο λειτουργίας του, 3 εκατομμύρια χρήστες τον δεύτερο ενώ για τον τρίτο χρόνο λειτουργίας του θα πρέπει να φιλοξενεί 10 εκατ. χρήστες του διαδικτύου.

Παράλληλα, μέσω της δημιουργίας του site οι εταιρείες γλιτώνουν περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ που θα δαπανούσαν σε διαφημίσεις για να κάνουν περισσότερο γνωστή την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό.

Χαρτοφυλάκιο

Το Discovergreece.com αναδεικνύει το πλήρες χαρτοφυλάκιο των ελληνικών τουριστικών προϊόντων μέσα από μια online ολοκληρωμένη προβολή των δημοφιλών προορισμών, διαδρομών, ταξιδιών και εμπειριών, οι οποίες συνεχίζουν να έχουν εξαιρετικά μεγάλη απήχηση στους ταξιδιώτες όλου του κόσμου.

Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα απεικονίζει ένα μοναδικό και ενιαίο προϊόν για τον ελληνικό τουρισμό, προσφέρει στους χρήστες μια ολοκληρωμένη πληροφόρηση για τους προορισμούς και τις εμπειρίες που μπορούν να βιώσουν στην Ελλάδα, παρέχει τη δυνατότητα σχεδιασμού του ταξιδιού τους ενώ επίσης παρέχει τη δυνατότητα διασύνδεσης με περισσότερες από μία διαδικτυακές μηχανές κρατήσεων.

Το discovergreece.com είναι σήμερα στον «αέρα» σε ελληνικά και αγγλικά, ενώ σύντομα θα προστεθούν άλλες τρεις γλώσσες (Γερμανικά, Ρωσικά και Γαλλικά).


 
website counter
friend finderplentyoffish.com