Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Βουλή: 10.000 ευρώ για... καφέ και νερό!

Μετά τις 17.000 ευρώ που έδωσε η Βουλή για... βουτήματα, τώρα καλείται να πληρώσει περισσότερα από 10.000 ευρώ για... καφέ και νερό.




Σύμφωνα με ηλεκτρονικό σημείωμα της Διεύθυνσης Επικοινωνίας της Βουλής, πρέπει να καταβληθεί το ποσό των 10.023 ευρώ για «την ανάγκη προσφοράς καφέ και νερού κατά τη διάρκεια 44 συνεδριάσεων των Επιτροπών και των προσκεκλημένων σε αυτές, εξωκοινοβουλευτικών παραγόντων».

Με βάση τη σχετική απόφαση που αναρτήθηκε στην «κοινοβουλευτική διαφάνεια», το κόστος καφέ και νερού σε μία συνεδρίαση κοινοβουλευτικής επιτροπής ανέρχεται σε περίπου 3,70 ευρώ το άτομο, την ίδια στιγμή που στο κυλικείο της Βουλής οι τιμές είναι πολύ χαμηλότερες.

Βάσει άλλης απόφασης που αναρτήθηκε στην «κοινοβουλευτική διαφάνεια», περίπου 55 ευρώ το άτομο κόστισε το επίσημο δείπνο στο Μουσείο της Ακρόπολης, που παρέθεσε η Βουλή σε 120 προσκεκλημένους της για τη Συνάντηση των Προέδρων των Επιτροπών Δημόσιας Διοίκησης Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας. Συνολικά δαπανήθηκαν 6.674,60 ευρώ.


 
website counter
friend finderplentyoffish.com