Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Προκήρυξη της Σέχτας για τη δολοφονία του Σ. Γκιόλια

Λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι άγνωστοι επικοινώνησαν με την εφημερίδα τα ΝΕΑ και υπέδειξαν το σημείο που βρισκόταν η προκήρυξη της Σέχτας Επαναστατών.


Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης θα δημοσιευτεί στην έκδοση της εφημερίδας.

Οι συντάκτες του κειμένου, επιχειρούν να δικαιολογήσουν το δολοφονικό χτύπημα στον Σωκρ. Γκιόλια, ενώ χρησιμοποιούν βαρείς χαρακτηρισμούς για μία σειρά δημοσιογράφων και εκδοτών , όπως οι κ.κ Π. Κωστόπουλος, Θ. Αναστασιάδης, Μ. Τριανταφυλλόπουλος, Ν. Χατζηνικολάου, Γ. Κουρής, Δ. Κοντομηνάς.

Παράλληλα, εκτοξεύουν απειλές κατά αστυνομικών, εισαγγελέων, σωφρονιστικών υπαλλήλων, διευθυντών φυλακών και κοινωνικών λειτουργών που εργάζονται σε φυλακές.

Αυτό το γεγονός, οι απειλές δηλαδή κατά σωφρονιστικών υπαλλήλων και διευθυντών φυλακών σύμφωνα με την αστυνομία δείχνει ότι είναι πολύ πιθανόν πλέον να υπάρχει σχέση ανάμεσα στη Σέχτα Επαναστατών και το κοινό ποινικό έγκλημα.

Από την πρώτη εξέταση φαίνεται ότι η γλώσσα που χρησιμοποιεί ο συντάκτης είναι ιδιαίτερα σκληρή και υβριστική για εκδότες και δημοσιογράφους, καθώς και για αστυνομικούς και σωφρονιστικούς, για τους οποίους εκτοξεύονται ευθέως απειλές. Επίσης, προβάλλει συγκεκριμένη αιτιολογία για τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια.

Συγκεκριμένα, στην προκήρυξη σύμφωνα με τις πληροφορίες γίνεται λόγος για "εμπλοκή" του δημοσιογράφου στο σκάνδαλο ντόπινγκ στον αθλητισμό, αλλά και για τα "παιχνίδια" του όπως οι τρομοκράτες αναφέρουν με την ιστολόγιο troktiko.

Η προκήρυξη είναι 7σέλιδη και ειναι σε έντυπη μορφή από εκτύπωση.

Οι έρευνες για νέα στοιχεία είναι εδώ και μέρες στάσιμες, αφού και η χήρα του δολοφονημένου δημοσιογράφου δεν είναι ακόμα σε θέση να μιλήσει.

Στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας βρίσκεται η προκήρυξη της οργάνωσης "Σέχτα Επαναστατών" και εξετάζεται, προκειμένου στη συνέχεια να την παραλάβουν οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας για να τη μελετήσουν.



 
website counter
friend finderplentyoffish.com