Κυριακή, 23 Απριλίου 2017

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ Λίστα με 231 ιστοσελίδες

Στην ανάρτηση των στοιχείων των πιστοποιημένων διαδικτυακών μέσων - μελών του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης προχώρησε το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.


Η ενημέρωση της λίστας θα είναι διαρκής, καθώς η εγγραφή νέων μελών συνεχίζεται. Ως τώρα έχει ολοκληρωθεί η πιστοποίηση 231 διαδικτυακών μέσων.
Στόχος του υπουργείου είναι η περαιτέρω προώθηση της πρωτοβουλίας, ώστε να ολοκληρωθεί η ρύθμιση ενός άναρχου τοπίου, με γκρίζες διαδικτυακές ζώνες, εκβιασμούς, ιστοτόπους ανύπαρκτης επισκεψιμότητας, τα οποία απολάμβαναν δυσθεώρητα κονδύλια κρατικής διαφήμισης, κ.λπ.
Στην ίδια κατεύθυνση, το υπουργείο θεσπίζει το σήμα πιστοποίησης μέλους του μητρώου, που θα φέρει σε εμφανές σημείο της αρχικής του σελίδας κάθε εγγεγραμμένο διαδικτυακό μέσο, ώστε να το γνωρίζουν οι υπόχρεοι ενημέρωσης για την κατανομή της κρατικής διαφήμισης-φορείς. Μεταξύ άλλων, στα προνόμια των μελών του μητρώου συγκαταλέγονται το δικαίωμα πρόσβασης στην κρατική διαφήμιση, μέσω της εφαρμογής της νομοθεσίας για την κατανομή της, η δωρεάν παροχή υπηρεσίας εντοπισμού λογοκλοπής, η συνεργασία στα προγράμματα του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων κ.ά.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com