Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

Γ. Μπουτάρης: Να παραιτηθούν όσοι διαφωνούν

Να παραιτηθούν κάλεσε τους δημοτικούς συμβούλους της Πρωτοβουλίας που διαφωνούν με την διοίκηση, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
«Έχουμε μια συστηματική εσωτερική αντιπολίτευση πια. Και λυπάμαι που το λέω αλλά η αντιπολίτευση δεν βασίζεται σε ουσιαστικές αντιρρήσεις οι οποίες μπορεί να λύνονται κάλλιστα στην δημοτική ομάδα, αλλά υπάρχει μια διάθεση προσωπικής προβολής ότι εμείς μπορούμε να φροντίζουμε την πόλη καλύτερα από εσάς. Αυτό είναι δεδομένο» τόνισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και πρόσθεσε:


«Δεν μπορώ να τους διαγράψω.  Η Πρωτοβουλία δεν είναι κόμμα που έχει τη δυνατότητα διαγραφής σε θέμα διαφωνίας. Έχουμε συμφωνήσει ότι όποιο πρόβλημα ή διαφωνία θα την λύνουμε στην δημοτική ομάδα».
Ειδικότερα αναφερόμενος στον Ανδρέα Κουράκη και άλλους δημοτικούς συμβούλους της "Πρωτοβουλίας", τόνισε:
«Ο Ανδρέας Κουράκης διαφωνεί για τα πάντα και μόνιμα ψηφίζει λευκό. Εγώ ξέρω ότι σε μια τέτοια περίπτωση παραιτείσαι από δημοτικός σύμβουλος. Διότι δεν εξελέγη ο Κουράκης και ο κάθε Κουράκης για τα γλυκά του τα μάτια αλλά με τη σημαία της Πρωτοβουλίας. Ζητώ να παραιτηθούν από δημοτικοί σύμβουλοι. Το λέω για όλους ανεξαιρέτως. Αυτός που διαφωνεί συστηματικά με την γραμμή της Πρωτοβουλίας και αυτός ο οποίος όχι μόνο δεν φέρνει το πρόβλημα να το λύσει στην δημοτική ομάδα, αλλά του αρέσει να το λύνει μπροστά στην τηλεόραση και με διάφορους βερμπαλισμούς να κάνει ότι είναι αυτός ο προστάτης της πόλης. Το ίδιο σημαίνει και για τον Ζέρβα και για ένα σωρό άλλους. Είναι πρόβλημα».
 
website counter
friend finderplentyoffish.com