Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

ΟΑΣΘ: Έτσι θα αποζημιωθούν οι κάτοχοι κάρτας απεριορίστων διαδρομών

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει το επιβατικό κοινό για τον τρόπο με τον οποία θα αποζημιωθεί για τις κάρτες απεριορίστων διαδρομών, λόγω της επίσχεσης εργασίας των εργαζομένων, εξέδωσε ο ΟΑΣΘ.
Η αποζημίωση θα χορηγείται κατά τη προμήθεια της επόμενης κάρτας απεριορίστων διαδρομών (παντός τύπου) από τους δικαιούχους, με απαραίτητη προϋπόθεση τη προσκόμιση και παράδοση στα εκδοτήρια του Οργανισμού της αντίστοιχης κάρτας μηνός Μαΐου 2017.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 
"Σας ενημερώνουμε ότι, κατόπιν σχετικής απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, εγκρίνεται η αποζημίωση των κατόχων καρτών απεριορίστων διαδρομών (παντός τύπου) ισχύος μηνός Μαΐου 2017 για κάθε ημέρα  επίσχεσης εργασίας από τους εργαζομένους του Οργανισμού.
Η αποζημίωση θα χορηγείται κατά τη προμήθεια της επόμενης κάρτας απεριορίστων διαδρομών (παντός τύπου) από τους δικαιούχους, με απαραίτητη προϋπόθεση τη προσκόμιση και παράδοση στα εκδοτήρια του Οργανισμού της αντίστοιχης κάρτας μηνός Μαΐου 2017. Τα ποσοστά αποζημίωσης επί της αξίας των προμηθευόμενων καρτών ορίζονται ως κάτωθι:
karta-1.png

 
website counter
friend finderplentyoffish.com